Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Bayern câştigă derbyul Bavariei şi se desprinde în fruntea clasamentului

Bundesliga: Bayern câştigă derbyul Bavariei şi se desprinde în fruntea clasamentului

Bundesliga: Bayern câştigă derbyul Bavariei şi se desprinde în fruntea clasamentului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   11:44

Bayern Munchen s-a desprins în fruntea clasamentului din Bundesliga, după ce a câştigat fără emoţii derbyul Bavariei cu Nurnberg, în timp ce campioana Borussia Dortmund nu a reuşit decât o remiză cu Stuttgart.

 
Mario Gomez a deschis scorul în cel de-al 183-lea duel dintre Bayern şi Nurnberg, apoi i-a pasat decisiv lui Schweinsteiger, care a făcut 2-0 în minutul 19. 
 
Echipa lui Jupp Heynckes a intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri, după ce Ribery a marcat în minutul 39, pentru ca Mario Gomez să înscrie al 12-lea gol în campionat şi să stabilească rezultatul final în repriza a doua.
 
Campioana Borussia Dortmund nu a reuşit decât o remiză în deplasarea de la Stuttgart, scor 1-1, la finalul unui meci început cu un sfert de oră mai târziu, din cauza faptului că oaspeţii au fost prinşi în trafic.
 
Echipa lui Jurgen Klopp a început mai bine, dar Stuttgart a marcat în minutul 22, prin Serdar Tasci, care a trimis în poartă mingea revenită din bară la un şut al lui Harnik. Borussia a continuat să atace şi a restabilit egalitatea exact înainte de pauză, când Lukasz Piszczek a înscris după o centrare a lui Kagawa.
 
Schalke a profitat pe pasul greşit al lui Dortmund şi a urcat pe locul 2, după ce a învins acasă pe Hoffenheim cu 3-1. Raul şi Huntelaar, de două ori, au punctat pentru adversara Stelei din Europa League, la care Marica nu a fost folosit, punctul de onoare al oaspeţilor fiind reuşit de Ibisevic.
 
Nou-promovata Hertha Berlin a obţinut o victorie dramatică la Wolfsburg, fiind egalată de două ori înainte ca Pierre-Michel Lasogga să înscrie golul decisiv cu cinci minute înainte de final, iar dubla lui Marco Reus a adus primul succes în patru meciuri pentru Monchengladbach.
 
În ultimul meci de sâmbătă, Werder Bremen a revenit după ce a fost condusă la Mainz şi s-a impus cu 3-1, urcând pe locul 4, la egalitate de puncte cu Dortmund, dar un golaveraj mai slab.
 
Rezultate Bundesliga, etapa a 11-a: Freiburg - Leverkusen 0-1, Bayern Munchen - Nurnberg 4-0, Monchengladbach - Hannover 96 2-1, Schalke - Hoffenheim 3-1, Wolfsburg - Hertha 2-3, Stuttgart - Dortmund 1-1, Mainz - Werder Bremen 1-3
 
Clasament Bundesliga: 1.Bayern 25p, 2.Schalke 21p, 3.Dortmund 20p, 4.Werder Bremen 20p... 16.Augsburg 8p (10j), 17.Hamburger SV 8p (10j), 18.Freiburg 7p.
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close