Antena 3 CNN Sport Fotbal extern CE de tineret: Suedia şi Belarus fac spectacol, 5-1. Italia şi Serbia au "exersat" ratările, 0-0 (VIDEO)

CE de tineret: Suedia şi Belarus fac spectacol, 5-1. Italia şi Serbia au "exersat" ratările, 0-0 (VIDEO)

CE de tineret: Suedia şi Belarus fac spectacol, 5-1. Italia şi Serbia au "exersat" ratările, 0-0 (VIDEO)
Sursa foto: marcus berg
17 Iun 2009   •   14:29

Bucurie mare pentru suporterii suedezi, ţară care găzduieşte Campionatul European Under21 care are loc în aceste zile. Suedia este singura echipă care a obţinut punctaj maxim în prima etapă a Grupei B, datorită execuţiilor senzaţionale ale lui Marcus Berg şi Gustav Svensson, după ce Belarus deschisese scorul la fel de spectaculos. Italia nu s-a putut impune în faţa Serbiei deşi şi-a creat mai multe ocazii, într-un meci în care vecinii noştri se puteau impune pe final.
Italia şi Serbia au făcut un meci care, în ciuda scorului final 0-0, a fost foarte spectaculos. Giovinco de la Juventus şi Balotelli de la Inter Milano au ratat, însă, multe ocazii, şi din cauza unui portar advers în formă bună. Pe finalul partidei, însă, i-a venit rândul şi goalkeeperului italian Consigli de a deveni erou la şuturile din apropiere ale sârbilor.

Suedia a fost mult mai inspirată în faţa porţii decât echipele din celălalt meci şi, deşi Kislyak deschisese scorul pentru Belarus cu un şut de la 30 de metri, în minutul 33. Până la pauză, însă, era 3-1 pentru gazde, pentru care a punctat Berg de două ori şi Martinovich a înscris în propria poartă. Atacantul lui Groningen, Berg, a mai înscris o dată în repriza secundă şi Svensson a închis tabela cu un şut de la peste 30 de metri care a mers direct în vinclu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mario Balotelli Juventus Inter Milano
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close