Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Confederaţiilor: Italia ? SUA 3-1. Un gol Daniele, două Giuseppe, trei Rossi (VIDEO)

Cupa Confederaţiilor: Italia ? SUA 3-1. Un gol Daniele, două Giuseppe, trei Rossi (VIDEO)

Cupa Confederaţiilor: Italia ? SUA 3-1. Un gol Daniele, două Giuseppe, trei Rossi (VIDEO)
Sursa foto: Giuseppe Rossi
16 Iun 2009   •   00:45


Intrat pe teren din postura de rezervă, Giuseppe Rossi a înscris de două ori şi a ajutat campioana mondială, Italia, să revină pe tabela de marcaj şi să câştige cu 3-1 primul ei meci de la Cupa Confederaţiilor, împotriva Statelor Unite ale Americii.

SUA, care au jucat mai bine de o repriză în zece oameni, după eliminarea lui Ricardo Clark, au deschis scorul în prima repriză prin Landon Donovan. Giorgio Chiellini l-a faultat în careu pe Josmer Altidore, iar Donovan a transformat lovitura de pedeapsă.

Dar Italia a revenit în forţă în repriza secundă, când vârful lui Villarreal a înscris de două ori, iar Daniele de Rossi a punctat şi el. Lippi a făcut o mişcare de geniu în minutul 58, când l-a introdus pe Rossi în locul lui Gattuso, iar după un minut acesta a egalat cu un şut fenomenal. În minutul 72, Italia a preluat conducerea după şutul lui De Rossi, ca Giuseppe Rossi să stabilească scorul final în ultimele minute, cu un şut în forţă din careu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cupa confederatiilor
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close