Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Germaniei: Borussia Dortmund şi Bayern Munchen s-au calificat cu emoţii în sferturi

Cupa Germaniei: Borussia Dortmund şi Bayern Munchen s-au calificat cu emoţii în sferturi

Cupa Germaniei: Borussia Dortmund şi Bayern Munchen s-au calificat cu emoţii în sferturi
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    21 Dec 2011   •   14:05

Campioana Borussia Dortmund şi actualul lider al Bundesligii, Bayern Munchen, au trecut prin mari emoţii, înainte de a obţine calificarea ăn sferturile de finală ale Cupei Germaniei,

Nevoită să joace în inferioritate numerică încă din minutul 34, după eliminarea lui Owomoyela, Dortmund a avut nevoie de loviturile de departajare pentru a se impune în faţa celor de la Fortuna Dusseldorf, echipa din liga a doua, scorul la finalul celor 120 de minute de joc fiind 0-0.

La penaltyuri, echipa lui Jurgen Klopp nu a ratat deloc, în timp ce Roman Weidenfeller a reuşit parada decisivă în faţa lui Thomas Broker, astfel că Borussia s-a impus cu 5-4.

Nici Bayern Munchen nu a avut o sarcină uşoră, deşi a întâlnit tot o formaţie din 2.Bundesliga, VfL Bochum, în deplasare. Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după golul lui Federico, însă bavarezii au egalat în debutul părţii secunde, prin Toni Kroos, pentru ca olandezul Arjen Robben să facă 2-1 în favoarea liderului din Germania, în ultimul minut al timpului regulamentar.

Surpriza serii a produs-o Greuther Fuerth, învingătoare cu 1-0 pe terenul lui Nurnberg, în timp ce Hoffenheaim merge în sferturi, după victoria cu 2-1 obţinutîă acasă împotriva lui Augsburg.

Ultimele patru partide din optimile de finală ale Cupei Germaniei vor avea loc miercuri seară, capul de afiş reprezentându-l duelul dintre Borussia Monchengladbach, supriza sezonului în Bundesliga, şi Schalke 04, deţinătoarea trofeului.


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close