Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Drogba şi Henry pe lista de achiziţii a lui Manchester City

Drogba şi Henry pe lista de achiziţii a lui Manchester City

Drogba şi Henry pe lista de achiziţii a lui Manchester City
Sursa foto: didier drogba
22 Ian 2009   •   06:11

Manchester City este nerădătoare să obţină semnătura lui Didier Drogba de la Chelsea, ceea ce ar putea însemna că clubul londonez l-ar putea primi la schimb pe Robinho, de care pare interesată.
După ce Kaka a refuzat să vină în Anglia, Mark Hughes se pare că şi-a îndreptat atenţia spre Drogba. Pe de altă parte, antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari a declarat deja că la preţul corect îi va lăsa pe jucători să plece, iar ivorianul nu a mai prins în ultimele meciuri echipa de bază.
Totuşi, City se pare că joacă la două capete. Echipa a făcut primii paşi spre a-l aduce pe Thierry Henry înapoi în Premier League la sfârşitul sezonului.
Deşi nu au contactat direct clubul Barcelona sau pe jucător, studiază acum posibilitatea de a aduce un fotbalist care să mărească veniturile comerciale, dar să aibă şi o prezenţă bună pe teren.
După ce vor tatona fezabilitatea proiectului vor decide dacă pot merge mai departe cu tratativele pentru francezul evaluat la circa 10 milioane de lire, şi care are un salariu de peste 100.000 de lire pe săptămână. O eventuală colaborare nu va începe însă mai devreme de vară.
Oricum, perioada de transfer de iarnă nu a fost unul tocmai fericit. Contractul record de 103 milioane lire pentru Kaka a picat, iar alte obiective le-au scăpat printre degete.
Aici sunt incluşi Gianluigi Buffon, portarul italian despre care Juventus a zis că nu este de vânzare la nici un preţ, dar şi Lassana Diarra, care a mers de la Portsmouth la Real Madrid, sau Yaya Touré, mijlocaşul Barcelonei. Pe listă se mai aflau şi perechea Valenciei David Silva - David Villa, pentru care clubul spaniol fixase un preţ la pachet de 135 milioane lire.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close