Antena 3 CNN Sport Fotbal extern După război, viteazul Henry se arată: Ar trebui ca meciul de baraj cu Irlanda să se rejoace (VIDEO)

După război, viteazul Henry se arată: Ar trebui ca meciul de baraj cu Irlanda să se rejoace (VIDEO)

După război, viteazul Henry se arată: Ar trebui ca meciul de baraj cu Irlanda să se rejoace (VIDEO)
20 Noi 2009   •   16:52


La câteva ore după ce FIFA a anunţat că meciul Franţa - Irlanda, din barajul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2010, nu se rejoacă, căpitanul Franţei, Thierry Henry, a recunoscut că ar fi fost corect ca forul mondial să ia o măsură contrară.

Atacantul Barcelonei a vorbit totodată şi de "ruşinea" lui faţă de maniera în care "albaştrii" au obţinut calificarea în faţa irlandezilor. Henry, al cărui henţ în faza premergătoare golului egalizator al lui William Gallas a permis Franţei să se califice cu 2-1 la general, a declarat: "Am spus şi atunci şi repet şi acum că da, am făcut henţ. Nu sunt un trişor şi niciodată nu am fost. A fost o reacţie instinctivă la o minge care venea foarte repede într-o zonă foarte aglomerată. Ca fotbalist nu ai luxul televiziunilor să încetineşti fazele şi să iei decizii conştiente. Oamenii văd nişte reluări încetinite şi nu ce eu sau altcineva trăieşte în timpul meciului", a declarat Henry.

"A fost o reacţie instinctivă. Nu putea să fie altceva. Nu am negat niciodată că am făcut henţ. Le-am spus asta fotbaliştilor irlandezi, arbitrului şi jurnaliştilor după meci. Evident, îmi e ruşine de modul în care ne-am calificat şi îmi pare foarte rău pentru irlandezi, care merită să joace în Africa de Sud. Cea mai corectă soluţie ar fi ca meciul să se rejoace, dar nu pot controla acest aspect. Nu pot să fac altceva decât să recunosc faptul că am făcut henţ", a mai spus Henry.



Antena3.ro

×
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close