Antena 3 Sport Fotbal extern Egipt contestă penalty-ul prin care Brazilia a învins la Cupa Confederaţiilor. FIFA nu vede nimic greşit

Egipt contestă penalty-ul prin care Brazilia a învins la Cupa Confederaţiilor. FIFA nu vede nimic greşit

16 Iun 2009   •   20:55
Egipt contestă penalty-ul prin care Brazilia a învins la Cupa Confederaţiilor. FIFA nu vede nimic greşit


FIFA a respins plângerea Egiptului cu privire la penalty-ul primit de Brazilia în meciul de la Cupa Confederaţiilor.

Arbitrul englez Howard Webb a acordat o lovitură de pedeapsă în ultimul minut de joc - pe care Kaka a transformat-o pentru a aduce sud-americanilor victoria cu 4-3 -, pentru un henţ în careu al lui Ahmed El-Muhamadi, care a blocat şutul lui Lucio pe linia porţii şi a fost eliminat.

Deşi nu contestă corectitudinea deciziei arbitrului de a acorda penalty, Federaţia Egipteană de Fotbal a pus sub semnul întrebării modalitatea prin care Webb a luat decizia respectivă.

Britanicul a acordat iniţial corner, decizia lui fiind schimbată în penalty după ce al patrulea oficial, Matthew Breeze, se pare că a vizionat o reluare video şi i-a transmis centralului ce s-a întâmplat.

FEF a trimis o scrisoare de plângere, dar FIFA, după ce a analizat probele, a hotărât că ?decizia arbitrului a fost luată în urma muncii de echipă depusă de Webb şi asistentul Mike Mullarkey, care a atenţionat asupra henţului comis în careu după ce a văzut clar faza din unghiul în care se afla?.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close