Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Eşec pentru Rednic în liga secundă rusă. Alania Vladikavkaz a ratat promovarea

Eşec pentru Rednic în liga secundă rusă. Alania Vladikavkaz a ratat promovarea

Eşec pentru Rednic în liga secundă rusă. Alania Vladikavkaz a ratat promovarea
Sursa foto: mircea rednic
04 Noi 2009   •   16:56

Mircea Rednic şi-a ratat obiectivul la echipa de liga secundă rusă, Alania Vladikavkaz, pe care o pregăteşte până în ianuarie. Echipa "Puriului" a pierdut cu 5-1 ultimul meci al campionatului, cu FK Krasnodar, şi s-a clasat cu Alania pe locul al treilea în campionat, insuficient pentru a obţine promovarea. Rednic a mers la Alania după ce şi-a încheiat, la finalul sezonului trecut, contractul cu Dinamo.
Alania Vladikavkaz, echipă obişnuită cu prezenţa în prima ligă rusă, l-a angajat pe Rednic pentru a forţa în a doua parte a sezonului promovarea. Înainte de disputarea ultimei etape, obiectivul era încă realizabil, Alania fiind la egalitate de puncte cu rivala Sibir Novosibirsk. Aceştia au învins, însă, în ultima etapă, cu 4-0, iar Alania a pierdut cu 5-1 la Krasnodar, în ciuda faptului că a deschis scorul în minutul 16. În urma rezultatelor, Alania a totalizat 70 de puncte în 38 de meciuri, Sibir depăşind cu trei puncte echipa lui Rednic. Liga a fost câştigată de Anzhi Makhacikala, care au avut 75 de puncte, potrivit soccerway.
În condiţiile în care a ratat obiectivul, Rednic aproape sigur nu va mai continua la echipa din Osetia de Nord şi va începe căutările pentru un nou loc de muncă. Viitoarea destinaţie a "Puriului" ar putea fi chiar Rapid, echipă care este în acest moment fără antrenor după plecarea lui Viorel Hizo. Un impediment ar fi, însă, dispreţul pe care galeria giuleşteană îl are pentru fostul antrenor al lui Dinamo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic promovare
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close