Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa F. Barcelona obţine o victorie sănătoasă împotriva lui Inter Milano, scor 2-0 (VIDEO)

Grupa F. Barcelona obţine o victorie sănătoasă împotriva lui Inter Milano, scor 2-0 (VIDEO)

Grupa F. Barcelona obţine o victorie sănătoasă împotriva lui Inter Milano, scor 2-0 (VIDEO)
24 Noi 2009   •   23:42

Fără Zlatan Ibrahimovic şi Lionel Messi în primul 11, aceştia nefiind refăcuţi complet în urma unor accidentări, şi Yaya Toure răpus de gripa porcină, FC Barcelona avea o misiune extrem de dificilă în faţa campioanei Italiei, Inter Milano. Aflaţi pe val în campionatul intern, însă, nerazzurri au cedat fără drept de apel partida din Catalunia, scor 0-2.

CU Eric Abidal în echipa de start, recuprat după o accidentare la picior şi infecţia cu virusul A H1N1, Barcelona a început în forţă meciul de pe teren propriu şi a deschis scorul în minutul 10. Gerard Pique a înscris cu capul din apropiere, după ce lovitura de colţ executată de Xavi a fost prelungită în careu de Thierry Henry.

Vezi golurile partidei aici

Un sfert de oră mai târziu, Pedro Rodriguez a mărit avantajul pentru spanioli, care au făcut poate cel mai bun joc în Liga Campionilor de când au câştigat trofeul în luna mai.

În ultima etapă, Barcelona se deplasează la Kiev, pentru meciul cu Dinamo, în timp ce Inter Milano dă piept pe teren propriu cu Rubin Kazan.

Clasament:
1. Barcelona - 8p
2. Inter - 6p
3. Rubin - 6p
4. Dinamo Kiev - 5p

Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close