Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Incidente extreme provocate de fani neo-nazişti la Austria Viena - Athletic Bilbao (VIDEO)

Incidente extreme provocate de fani neo-nazişti la Austria Viena - Athletic Bilbao (VIDEO)

Incidente extreme provocate de fani neo-nazişti la Austria Viena - Athletic Bilbao (VIDEO)
Sursa foto: fani austria viena
04 Dec 2009   •   17:54

Cei care au urmărit meciurile din Europa League de joi seară au putut vedea că una dintre partide, Austria Viena - Athletic Bilbao, s-a terminat mult mai târziu decât celelalte. Motivul era unul serios, acela că un grup de suporteri austrieci neo-nazişti a pus multe probleme, aruncând cu torţe în toate porţile şi intrând pe teren. Meciul s-a terminat, în cele din urmă, cu victoria bascilor cu 3-0.
Seară grea pentru Austria Viena, care a pierdut cu scor de neprezentare meciul cu Bilbao şi a rata calificarea în 16-imi, dar şi mai grea pentru brigada de arbitrii, care a trebuit să întrerupă meciul în mai multe rânduri în repriza secundă, potrivit Mediafax.
Neo-naziştii, care purtau banderole cu chipul dictarorului spaniol Francisco Franco, au aprins torţe, iar meciul a fost întrerupt pentru scurt timp până fumul s-a dispersat. Repede, Athletico a înscris pentru 2-0 prin San Jose, în minutul 62, iar austriecii au luat foc, aruncând torţe pe teren şi în galeria adversă. În cele din urmă au invadat terenul de joc, iar arbitrul norvegian Svein Oddvar Moen a întrerupt meciul pentru 20 de minute. În cele din urmă, forţele de ordine au calmat spiritele iar meciul s-a terminat cu scorul de 0-3, golurile fiind marcate de Llorente '19, '84 şi San Jose '62.
Pentru Austria Viena urmează, însă, probabil, un meci mult mai greu, la UEFA, de unde ar putea ieşi mult mai "şifonată".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Athletic Bilbao europa league
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close