Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter, în hora acuzelor în cazul "Calciopoli". Un arbitru se declară victima intereselor milaneze

Inter, în hora acuzelor în cazul "Calciopoli". Un arbitru se declară victima intereselor milaneze

Inter, în hora acuzelor în cazul "Calciopoli". Un arbitru se declară victima intereselor milaneze
Sursa foto: ivan cordoba
04 Dec 2009   •   21:57

Fostul arbitru asistent Rosario Coppola a depus mărturie, vineri, într-un tribunal penal de la Napoli şi a deschis o nouă pistă în procesul "Calciopoli", al meciurilor trucate din primăvara anului 2006. Coppola, chemat ca martor, a recunoscut că Inter Milano a făcut, indirect, presiuni asupra sa pentru a-şi schimba declaraţii, în scopul de a-i reduce suspendarea jucătorului Ivan Cordoba. Mai rău, el a spus că nu a mai arbitrat niciodată după ce a refuzat să se implice.
Coppola a dezvăluit, pentru instanţa napoletană, că toate cluburile din Serie A făceau presiuni asupra arbitrilor, deseori prin intermediul forului care se ocupa cu delegarea arbitrilor asistenţi. Astfel spune Coppola că s-a procedat şi în cazul lui, fiind contactat de Gennaro Mazzei din partea foruluui menţionat.
"Mazzei m-a sunat. (...) Exista un apel al clubului Inter pentru micşorarea suspendării lui Cordoba. Trebuia să spun că nu a fost vorba chiar de o lovitură, ci de o busculadă. Însă nu mi-am schimbat mărturia şi, începând de atunci, nu am mai arbitrat niciodată în Serie A", a spus fostul arbitru, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close