Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter remizează cu AS Roma, 1-1, fără Chivu pe teren. Rezultate Serie A (VIDEO)

Inter remizează cu AS Roma, 1-1, fără Chivu pe teren. Rezultate Serie A (VIDEO)

Inter remizează cu AS Roma, 1-1, fără Chivu pe teren. Rezultate Serie A (VIDEO)
Sursa foto: mirko vucinic
09 Noi 2009   •   11:40

Formaţia lui Cristian Chivu, rezervă duminică, a remizat cu AS Roma în partida de pe Giuseppe Meazza, contând pentru etapa a 12-a a Serie A. AS Roma a fost cea care condus pe tabelă, dar milanezii au fost readuşi în joc de Eto'o, iar Juventus profită de acest meci pentru a se apropia la cinci puncte de liderul Serie A.
Doar 13 nevoie i-au trebuit muntenegreanului de la AS Roma, Mirko Vucinic, pentru a deschide scorul în fieful campioanei. Atacantul care ratase mai devreme din poziţie de singur cu portarul Julio Cesar a sărit perfect la cap cu Lucio, după centrarea lui Marco Motta, şi a trimis o lovitură de cap care a trimis mingea, cu boltă, în poarta lui Internazionale. Gazdele au început imediat cursa de urmărire şi au forţa egalarea, pe care au reuşit-o imediat după pauză, în minutul 48, când camerunezul Samuel Eto'o a primit o pasă excelentă de la alt Motta, Thiago, şi a finalizat din poziţie grea la colţul lung, cu un şut pe jos. Scorul de 1-1 n-a mai putut fi modificat până la final, iar Roma obţine un punct mare pe o arenă unde acest lucru este foarte dificil.
Rezultatul de duminică a reprezentat cea de-a doua remiză a sezonului pentru Inter, şi abia al treilea meci care nu s-a încheiat cu victorie, lucru care înseamnă că echipa lui Mourinho totalizează 29 de puncte. Cinci puncte mai este avansul pe care Inter îl are în faţa rivalei Juventus, care este urmată în clasament de AC Milan, Fiorentina şi Sampdoria. AS Roma nu are decât 15 puncte şi rămâne în urma acestui rezultat pe un jenant loc 13 în clasamentul Serie A.

Rezultate etapa a XII-a
Atalanta - Juventus: 2-5
Catania - Napoli: 0-0
Udinese - Fiorentina: 0-1
Bari - Livorno: 1-0
Genoa - Siena: 4-2
Cagliari - Sampdoria: 2-0
Lazio - AC Milan: 1-2
Bologna - Palermo: 3-1
Parma - Chievo: 2-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano AS Roma Serie A
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close