Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Italia, în stare de șoc după moartea fotbalistului Morosini

Italia, în stare de șoc după moartea fotbalistului Morosini

Italia, în stare de șoc după moartea fotbalistului Morosini
15 Apr 2012   •   13:10

O autopsie în cazul fotbalistului decedat în Italia va fi realizată luni, dar există deja sugestii că moartea nu ar fi survenit în urma unui atac de cord.Există teorii conform cărora moartea lui Piermario Morosin ar fi putut surveni în urma unei lovituri accidentale la cap în timpul meciului dintre Livorno și Pescara. Mijlocașul împrumutat de Udinese la Livorno s-a prăbușit pe teren în minutul 31 și nu a mai putut fi resuscitat.

Meciurile de fotbal din acest weekend din Italia au fost amânate, iar mai multe cluburi și sportivi și-au exprimat regretul pentru dispariția fotbalistului.

Comunicat Livorno
Purtând culorile clubului Livorno, Piermario și-a arătat întotdeauna abilitățile atletice și că a fost un om excepțional. Toată lumea de la Livorno transmite cele mai sincere condoleanțe familiei.

Selecționerul Italiei, Cesare Prandelli
Oprirea campionatului a fost o decizie de bun simț, este un eveniment regretabil. Dar pe mine nu mă îngrijorează aceste decese din lumea sportului, pentru că sunt cazuri individuale, statisticile nu sunt alarmante.

Căpitanul lui Inter Milano, Javier Zanetti
Suntem șocați de ce i s-a întâmplat lui Morosini. Ne pare foarte rău. Este greu de crezut ceea ce s-a întâmplat, iar anularea meciurilor de campionat a fost o decizie corectă. Gândurile mele se îndreaptă către colegii de echipă și familia lui Morosini.

Fundașul italian Andrea Ranocchia, prieten
Este o durere mare. Lasă o gaură uriașă în suflet.

Comunicat AC Milan
Directorii, antrenorii și jucătorii lui AC Milan deplâng dispariția lui Piermario Morosini.

Mijlocașul italian al lui Juventus, Claudio Marchisio
Nu știu ce să mai spun, când mă gândesc că un prieten și un coleg a murit pe terenul de fotbal. Era un tip extraordinar. Am jucat împreună în naționala de tineret. Piermario, ne va fi dor de tine!

Portarul Pescarei, Luca Anania, la aflarea veștii că Morosini era și orfan
Când arbitrul a oprit meciul ne-am apropiat cu toții și am înțeles. Am rămas șocați, iar apoi am aflat că băiatul nici măcar nu avea părinți pe care să îi anunțăm.

Antrenorul lui Lecce Serse Cosmi, sub bagheta căruia Morosini a debutat în Serie A la Udinese, a povestit sâmbătă că jucătorul a avut un destin tragic.
”Destinul a făcut ca el să își revadă familia acolo sus, această familie care nu a avut pic de noroc. Morosini și-a piedut părinții când era tânăr, apoi fratele lui mai mic s-a sinucis, în timp ce ceilalți doi frați sunt handicapați fizic”.

×
Subiecte în articol: Serie A
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close