Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho: O susţin pe Manchester United în faţa Porto

Jose Mourinho: O susţin pe Manchester United în faţa Porto

Jose Mourinho: O susţin pe Manchester United în faţa Porto
Sursa foto: jose mourinho
12 Apr 2009   •   13:38

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, crede că Manchester United poate trece de Porto în Champions League, în pofida egalului, 2-2, de pe Old Trafford. Acestea cu toate că la ultima confruntare dintre cele două formaţii, el se afla la cârma portughezilor. La acea dată, 2004, i-a eliminat pe englezi pentru ca apoi să câştige trofeul.
Formaţia din Premier League va trebui să scrie o pagină nouă de istorie, deoarece, până acum nici o echipă din insulă nu a câştigat în Porto, totuşi Mourinho o susţine pe
United şi este convins în victoria acesteia.

?De câte ori nu a bătut United recordurile sau a învins soarta??, declara portughezul pentru Sunday Mirror. ?Sir Alex Ferguson este un expert în asta, şi au calkitatea pentru a merge să câştige oriunde în lume. Porto este într-o poziţie fabtastică, şi se vor gândi că pot trece în semifinale?.
Fostul tehnician al lui Chelsea a mai avertizat totuşi că principalul pericol va veni de la Wayne Rooney.

?Wayne Rooney este cel pe care Porto trebuie să îl ţină. Joacă fără frică, şi oricine joacă astfel nu va fi preocupat cât de importantă este ocazia?, a explicat acesta

?Rooney este un jucător de meciuri mari. Publicul de la Porto nu vor face misiunea uşoară pentru United, dar mentalitatea lui Rooney este de a juca fotbal şi de a nu fi preocupat de nimic altceva?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close