Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kaka salvează Brazilia de la un şoc în Cupa Confederaţiilor: 4-3 cu Egipt (VIDEO)

Kaka salvează Brazilia de la un şoc în Cupa Confederaţiilor: 4-3 cu Egipt (VIDEO)

Kaka salvează Brazilia de la un şoc în Cupa Confederaţiilor: 4-3 cu Egipt (VIDEO)
Sursa foto: Kaka
16 Iun 2009   •   00:21

Brazilia a început cu dreptul Cupa Confederaţiilor din Africa de Sud, după ce a învins Egipt cu 4-3, în primul meci din grupa B. Victoria sud-americanilor a fost însă obţinută cu emoţii, Kaka salvându-şi echipa cu o ?dublă?.

Meciul a început într-un mod alert, iar Kaka a deschis scorul în minutul cinci, când a trecut delicat de doi fundaşi şi a introdus mingea în poartă pe sub portarul Essam Al-Hadari. Egiptenii au egalat doar patru minute mai târziu, când o centrare de pe dreapta l-a găsit în careu pe Mohamed Zidan.

Brazilia a preluat iniţiativa când Luis Fabiano s-a întâlnit cu mingea trimisă de Elano din lovitură liberă la colţul scurt, iar superioritatea aeriană a sud-americanilor s-a observat cu opt minute înainte de pauză, când Elano a centrat pentru Juan, care a dus scorul la 3-1.

Egipt nu a predat armele şi a profitat de slăbiciunea în apărare a brazilienilor, în repriza a doua, când a egalat în minutul 54 prin Mohamed Shawky. Brazilienii păreau şocaţi de replica primită şi au pierdut mingea imediat, pentru ca Zidan să pătrundă şi să îl învingă cu uşurinţă pe Julio Cesar pe colţul scurt.

Munca africanilor a fost însă irosită în minutele de prelungire, când Ahmed El-Mohammadi a oprit lovitura de cap a lui Lucio pe linia porţii, însă cu mâna. Mijlocaşul a fost eliminat de Howard Webb şi Kaka a transformat fără probleme penalty-ul pentru a salva Brazilia.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cupa confederatiilor
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close