Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mario Balotelli criticat de colegii de la Inter după ieşirea nervoasă de la finalul partidei cu Barcelona

Mario Balotelli criticat de colegii de la Inter după ieşirea nervoasă de la finalul partidei cu Barcelona

Mario Balotelli criticat de colegii de la Inter după ieşirea nervoasă de la finalul partidei cu Barcelona
21 Apr 2010   •   15:55

Inter Milano a învins, marţi, cu 3-1 FC Barcelona în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. O victorie foarte importantă pentru italieni, care îi pune în pole position în vederea calificării în ultimul act. Mica sărbătoare de pe San Siro a fost însă stricată la final de atacantul Mario Balotelli, care şi-a aruncat tricoul pe jos de furie.

În ciuda victoriei, Balotelli, care a fost primit nu tocmai călduros de fanii gazdă atunci când a fost introdus pe teren în minutul 75, nu a vrut să sărbătorească. În schimb, după ce deja le făcuse anumite gesturi fanilor în urma unor şuturi ratate, fotbalistul de 19 ani şi-a aruncat tricoul pe gazon şi a plecat furios la vestiare.

"E ca un copil, dar eu nu pot să îl educ. Sunt deja tatăl a trei copii şi nu pot să am grijă şi de el. A reacţionat greşit", a declarat Dejan Stankovic, de asemenea rezervă la meciul cu FC Barcelona.

Căpitanul lui Inter, Javier Zanetti, a adăugat: "Sunt dezamăgit că sărbătoarea a fost stricată de un astfel de gest. Dacă fanii l-au fluierat trebuie să înţeleagă că are legătură şi cu multe alte lucruri. Noi am fost mereu alături de el".

Relaţia lui Balotelli cu echipa a fost tensionată în ultimul timp. El a fost lăsat în afara echipei timp de câteva săptămâni de Jose Mourinho, după un conflict legat de atitudinea jucătorului la antrenamente, iar Balotelli i-a enervat pe suporterii lui Inter în trecut când s-a declarat fan al AC Milan şi după ce recent a fost filmat punându-şi un tricou al rivalei pe el.

Directorul Ernesto Paolillo de la Inter a declarat că Balotelli nu va scăpa nepedepsit pentru acest comportament. "Un gest foarte greşit. Este ceva care vom analiza. Dacă vom lua măsuri? Cu siguranţă", a spus Paolillo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mario Balotelli Inter Milano
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close