Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pele ia în serios posibilitatea de a reveni pe teren într-un meci oficial: „A promis că se va antrena”

Pele ia în serios posibilitatea de a reveni pe teren într-un meci oficial: „A promis că se va antrena”

Pele ia în serios posibilitatea de a reveni pe teren într-un meci oficial: „A promis că se va antrena”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Oct 2011   •   13:57

Cel mai mare jucător brazilian din istorie, Pele, acum în vârstă de 70 de ani, ar putea evolua pentru Santos la Mondialul cluburilor din acest an, după ce antrenorul Muricy Ramalho a acceptat propunerea preşedintelui clubului, Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, conform site-ului sambafoot.com.

Ribeiro a dezvăluit în luna august că îşi doreşte să-l vadă pe Pele pe teren câteva minute la competiţia din luna decembrie, care va avea loc în Japonia, iar acum planul său poate merge mai departe datorită acceptului primit din partea lui Ramalho.

Următorul pas pe care îl va face Ribeiro va fi să aibă o discuţie cu Pele, pentru a obţine răspunsul pozitiv al acestuia.

Pele a luat în serios propunerea şi a promis că se va antrena pentru a fi pregătit şi pentru a se afla în teren câteva minute. Am vorbit cu Muricy, iar acum singurul lucru care lipseşte este acceptul lui Pele. Dacă va spune «da», va primi numărul 10”, a declarat oficialul lui Santos pentru Radio Globo.

Ribeiro a explicat şi motivul pentru care insistă ca Pele să îmbrace din nou într-un meci oficial tricoul echipei la care a evoluat 18 ani: „Am fost uimit să remarc faptul că a fost de trei ori campion mondial cu echipa naţională, dar numai de două ori cu Santos. Acum, după 48 de ani, are oportunitatea de a cuceri cel de-al treilea titlu mondial şi nivel de echipă de club”.

×
Subiecte în articol: Pele revenire Brazilia
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close