Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pellegrini, îngrijorat înainte de "El Clasico" după victoria neconvingătoare a Realului cu FC Zurich

Pellegrini, îngrijorat înainte de "El Clasico" după victoria neconvingătoare a Realului cu FC Zurich

Pellegrini, îngrijorat înainte de "El Clasico" după victoria neconvingătoare a Realului cu FC Zurich
Sursa foto: manuel pellegrini
26 Noi 2009   •   11:07

Real Madrid a câştigat ultimul joc înaintea derby-ului clasic al Spaniei, cel cu FC Barcelona. "Galacticii" au învins FC Zurich cu 1-0, în meciul de revenire în echipă al lui Cristiano Ronaldo, dar jocul nu i-a mulţumit nici pe suporteri, nici pe antrenorul Pellegrini. Scorul mic şi jocul fără orizont îi de motive de îngrijorare tehnicianului chilian înaintea meciului cu cea mai periculoasă formaţie a lumii, FC Barcelona.
"Bineînţeles că suntem neliniştiţi, deoarece echipa nu practică jocul care se aşteaptă de la ea. Rezultatele sunt bune, dar nu acesta este fotbalul care îmi place şi nici fotbalul pe care echipa încearcă să-l practice. Ne lipseşte creativitatea şi mobilitatea. Nu jucăm rău, dar nu este un fotbal seducător. Real Madrid este o echipă solidă", a declarat Manuel Pellegrini, antrenorul lui Real Madrid, potrivit Mediafax.
Real Madrid a câştigat meciul de miercuri, din Grupa C a Ligii Campionilor, cu formaţia elveţiană FC Zurich cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 21 de Gonzalo Higuain. Unul dintre singurele lucruri pozitive pe care Pellegrini le-a scos în evidenţă, însă, este revenirea pe teren, în ultimele 25 de minute, a lui Cristiano Ronaldo, care a lipsit în ultimele două luni cu o accidentare la gleznă.
Prin contrast, Barcelona a învins marţi Inter Milano fără drept de apel, cu 2-0, deşi nu a contat pe Messi şi Ibrahimovic în atac! Partida Barcelona - Real Madrid se va disputa duminică, pe stadionul Nou Camp din capitala Cataluniei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid FC Barcelona
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close