Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pellegrini lovit de o piatră în timpul derby-ului madrilen, câştigat de Real cu 3-2 în faţa lui Atletico

Pellegrini lovit de o piatră în timpul derby-ului madrilen, câştigat de Real cu 3-2 în faţa lui Atletico

Pellegrini lovit de o piatră în timpul derby-ului madrilen, câştigat de Real cu 3-2 în faţa lui Atletico
08 Noi 2009   •   19:01

Antrenorul echipei Real Madrid, Manuel Pellegrini, a confirmat că a fost lovit de un obiect aruncat din tribună în timpul victoriei pe care echipa sa a obţinut-o pe terenul rivalei locale Atletico Madrid.

Camerele de televiziune l-au surprins pe Pellegrini ducându-şi mâinile la faţă imediat după ce Sergio Ramos a fost eliminat, în minutul 66, la doar două minute după ce echipa sa trecuse în avantaj cu 3-0. Natura incidentului a fost însă neclară pe moment.

Pellegrini a declarat pentru Marca, la finalul partidei, că "mi s-a părut a fi o piatră. Nu a fost însă nimic serios". După ce a fost consultat de doctorii clubului, Pellegrini a fost în stare să rămână pentru restul partidei pe banca tehnică.

Real Madrid a câştigat partida cu 3-2, rezistând unui forcing pe final al gazdelor. Kaka deschis scorul în minutul 5, iar 20 de minute mai târziu Marcelo a stabilit scorul primei reprize. Higuain a punctat pentru 3-0 în minutul 64, însă după eliminarea lui Ramos, Atletico a revenit prin golurile lui Forlan, 79, şi Aguero, 81.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Atletico Madrid
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close