Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid- Barcelona 2-6. Lecţia de fotbal din El Clasico (VIDEO)

Real Madrid- Barcelona 2-6. Lecţia de fotbal din El Clasico (VIDEO)

Real Madrid- Barcelona 2-6. Lecţia de fotbal din El Clasico (VIDEO)
Sursa foto: thiery henry
03 Mai 2009   •   10:07

Barcelona şi-a mărit avantajul la conducerea campionatului Spaniei la şapte puncte după ce a zdrobit-o pe rivala Real Madrid în El Clasico. Preşedintele lui Real Madrid Vicente Boluda admitea înainte de meci că cine câştigă întâlnirea dintre cele două echipe "va lua probabil şi titlul în ligă".
Ceea ce probabil se întâmpla urmare a lecţiei predate de Barcelona, care se pare că a scos titlul din calculele madrilenilor.
Thierry Henry şi Lionel Messi au înscris de câte două ori alături de Carles Puyol şi Gerard Pique în prima înfrângere pentru Madrid în 18 meciuri. Barca a fost nevoită să revină de la un handicap de 1-0 deoarece Real a reuşit să înscrie prima, în minutul 14, prin Gonzalo Higuain.
Sergio Ramos a trimis o pasă de pe dreapta şi Higuain a înscris nemarcat al 19-lea său gol al sezonului. Bucuria imensă a fanilor a fost de scurtă durată. În doar şase minute, oaspeţii au trecut în avantaj prin Henry şi Puyol.
Henry a egalat pentru Barca în minutul 18 când Ramos nu a reuşit să intercepteze pasa lui Lionel Messi şi francezul l-a păcălit pe Iker Casillas. Henry a fost implicat şi în golul următor, după ce a obţinut o lovitură liberă, executată de Xavi pentru capul de gol al lui Puyol .

Casillas şi-a salvat echipa de la o mare ruşine după ce a reuşit să blocheze două goluri ca şi făcute pentru Lionel Messi şi Samuel Eto'o în doar şase minute. Cu toate acestea nu a putut face nimic pentru a preveni avantajul de 3-1 al Barceo prin Messi în minutul 35.
Barca a continuat să fie echipa care părea a înscrie, cu Dani Alves care îl testa pe Casillas la sfârşitul primei reprize şi Andres Iniesta la reluarea jocului.
De fapt Madrid a fost cea care a găsit poarta graţie lui Ramos.

Iniesta l-a faultat pe Robben chiar la marginea careului şi din lovitură liberă vine şi golul. Speranţa nu avea să dureze mult din nou după ce la numai un minu minut Henry restabileşte diferenţa de două goluri.
Messi a făcut apoi 5-2 în minutul 75, dar coşmarul nu s-a încheiat decât după un nou gol al oaspeţilor, cu Pique care înscrie cel de-al 100 lea gol al sezonului.



1-0



1-1




1-2


1-3





2-3


2-4


2-5



2-6


Rezultate Spania etapa 34 mecuri disputate sâmbătă

Real Madrid 2 - 6 Barcelona
Numancia 2 - 0 Malaga
Villarreal 0 - 2 Sevilla

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close