Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid cumpără în sfâşit un spaniol! Raul Albiol vine de la Valencia pentru 15 milioane de euro

Real Madrid cumpără în sfâşit un spaniol! Raul Albiol vine de la Valencia pentru 15 milioane de euro

Real Madrid cumpără în sfâşit un spaniol! Raul Albiol vine de la Valencia pentru 15 milioane de euro
Sursa foto: raul albiol
25 Iun 2009   •   18:26

Preşedintele clubului Real Madrid i-a făcut o bucurie portarului Iker Casillas, îngrijorat că nu sunt deloc spanioli pe Santiago Bernabeu, şi s-a orientat şi spre piaţa internă. Astfel, Real l-a cumpărat pe Raul Albiol de la aproape falimentara Valencia pentru 15 milioane de euro. Ultimul spaniol transferat de madrileni fusese cel al lui Sergio Ramos, în 2005, de la FC Sevilla. Real i-a mai transferat în acestă vară pe Kaka de la AC Milan şi pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United.
"Real Madrid şi Valencia CF au ajuns la un acord pentru transferul lui Raul Albiol, înţelegere care va intra în vigoare săptămâna viitoare, după vizita medicală şi semnarea contractului. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani va semna un contract pe cinci sezoane", menţionează clubul din capitala Spaniei într-un comunicat oficial, potrivit Mediafax.
Albiol a jucat la Valencia între 2004 şi 2009, prinzând chiar şi înfrângerea "liliecilor" din Ghencea, cu Steaua. În 2007, fundaşul şi-a făcut şi debutul în echipa naţională a Spaniei, pentru care a jucat şi la Cupa Confederaţiilor, din care ibericii au fost eliminaţi miercuri după înfrângerea cu Statele Unite, scor 0-2. La Real Madrid, Albiol va câştiga, potrivit presei spaniole, 1,8 milioane de euro în fiecare din cei cinci ani de contract.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close