Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Revolta "cocoşilor". Henry, către Domenech: Ne plictisim la antrenamente şi nu suntem organizaţi pe teren

Revolta "cocoşilor". Henry, către Domenech: Ne plictisim la antrenamente şi nu suntem organizaţi pe teren

Revolta "cocoşilor". Henry, către Domenech: Ne plictisim la antrenamente şi nu suntem organizaţi pe teren
07 Sep 2009   •   14:49

Jucătorii francezi au început să se plictisească în timpul sesiunilor de antrenament şi sunt pierduţi pe teren, acestea sunt lucrurile pe care Thierry Henry i le-a comunicat selecţionerului Raymond Domenech chiar înaintea partidei cu România, din preliminariile pentru CM 2010.

Într-un dialog purtat în cantonamentul Franţei, vineri, Henry a fost citat de cotidianul Le Parisien că i-a spus lui Domenech: "Avem ceva să vă spunem. Vorbesc în numele întregii echipe. Începem să ne plictisim la antrenamentele pe care le conduceţi. În 12 ani petrecuţi la echipa naţională nu m-am mai confruntat cu această situaţie".

"Nu ştim cum să jucăm, unde să stăm pe teren, cum să ne organizăm. Nu ştim ce să facem. Nu avem niciun stil, nicio direcţie. Nu merge aşa", a mai spus Henry, golgheterul Franţei cu 49 de goluri în 112 de selecţii.

Federaţia franceză a refuzat să comenteze situaţia. Franţa este posibil să joace un play-off pentru a se califica la Cupa Mondială din 2010, după ce remiza, scor 1-1, cu România, de sâmbătă, a lăsat formaţia lui Domenech la 4 puncte în spatele Serbiei, în grupa a şaptea.

Domenech a preluat conducerea naţionalei în 2004, Franţa ajungând în finala Cupei Mondiale din 2006, în timp ce la Euro 2008 a părăsit competiţia din primul tur.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Thierry Henry
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close