Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Juventus revine pe primul loc, după ce câştigă la Roma în faţa lui Lazio

Serie A: Juventus revine pe primul loc, după ce câştigă la Roma în faţa lui Lazio

Serie A: Juventus revine pe primul loc, după ce câştigă la Roma în faţa lui Lazio
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   11:25

Juventus îşi continuă parcursul de regularitate din acest sezon şi rămâne neînvinsă şi după această etapă, torinezii reuşind să se impună cu 1-0 pe Olimpico din Roma în faţa lui Lazio.

Bianconerii revin astfel pe primul loc în Serie A, poziţie pe care Udinese a ocupat-o pentru 24 de ore în urma victoriei cu 2-0 obţinută vineri în faţa Romei.

Într-un meci intens şi disputat într-o viteză mult superioară mediei din campionatul italian, Pepe a înscris singurul gol în minutul 34, la capătul unui contraatac manual, la care a mai participat şi Matri, autorul unei pase perfecte pentru coechipierul său.

Românul Radu Ştefan a fost integralist pentru Lazio, dar evoluţia sa a lăsat de dorit, fostul dinamovist greşind inclusiv la faza golului.

Suntem fericiţi, am câştigat împotriva unei echipe foarte puternice. Această performanţă este un semn al maturităţii noastre. Am suferit din cauza presiunii lui Lazio, dar asta este inevitabil pe Olimpico”, a declarat Antonio Conte la finalul întâlnirii.

Tehnicianul torinez continuă însă să evite discuţiile privind şansele echipei sale de a cuceri titlul, deşi Juventus a învins în acest sezon pe Milan, Inter şi Lazio: „Sunt superstiţios şi totul merge mai bine decât ne-am fi aşteptat, tot meritul este al jucătorilor”.

Antrenorul lui Lazio, Eduardo Reja, consideră că rezultatul nu este unul corect, în condiţiile în care elevii săi au avut o bară în repriza a doua şi ar fi putut beneficia de un penalty în prima parte.

Am avut ghinion în anumite momente, aşa cum s-a întâmplat când ar fi trebuit să primim un penalty la şutul lui Rocchi, respins cu mâna de Barzagli. În opinia mea, a fost o fază de 11 metri şi cartonaş roşu. Din păcate, s-a dovedit a fi un moment decisiv pentru desfăşurarea meciului”, a spus Reja.

German Denis a marcat al zecelea său gol în actuala ediţie de campionat, dar reuşita sa nu a fost suficientă pentru ca Atalanta să obţină toate punctele în faţa lui Napoli, care a smuls o remiză la Bergamo în minutele de prelungiri, când Cavani a confirmat că este un specialist al golurilor înscrise în astfel de momente şi a punctat pentru 1-1.

Tot sâmbătă, Catania a câştigat cu 1-0 în deplasarea de la Lecce, în timp ce Novara a revenit în faţa Parmei pe teren propriu şi s-a impus cu 2-1, unul dintre golurile nou-promovatei fiind marcat de Rubino, care a reuşit performanţa de a înscrie pentru echipa piemonteză în fiecare dintre primele patru ligi din Italia.

×
Subiecte în articol: Serie A Lazio Roma Juventus Napoli Stefan Radu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close