Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Surpriză la Cupa Confederaţiilor: Egipt ? Italia 1-0 şi calificarea se joacă până la final (VIDEO)

Surpriză la Cupa Confederaţiilor: Egipt ? Italia 1-0 şi calificarea se joacă până la final (VIDEO)

Surpriză la Cupa Confederaţiilor: Egipt ? Italia 1-0 şi calificarea se joacă până la final (VIDEO)
19 Iun 2009   •   01:42

Egipt a produs marea surpriză de până acum la Cupa Confederaţiilor din Africa de Sud, învingând cu 1-0 campioana mondială en-titre, Italia. Elevii lui Marcello Lippi nu au reuşit să repete performanţa din meciul de deschidere cu SUA, când au revenit de la 0-1 şi s-au impus cu 3-1, cedând cele trei puncte în faţa golului lui Mohamed Homos, din minutul 40.

Vincenzo Iaquinta a lovit bara cu patru minute înainte de final, pe când Italia urmărea golul egalizator, dar campioana mondială s-a văzut învinsă de o formaţie africană care a atacat până în ultimul minut. Italia se află pe locul doi în grupă, înainte de ultimul meci cu Brazilia, în timp ce Egipt, cu un golaveraj mai slab, întâlneşte SUA în ultima etapă şi are şanse mari să se califice în semifinale.



În cealaltă partidă a grupei B, Brazilia, speriată după 4-3 cu Egipt, a început în forţă meciul cu Statele Unite, pe care l-a câştigat cu 3-0. Golurile au fost înscrise de Felipe Melo, Robinho şi Maicon, la americani fiind de notat doar eliminarea lui Sacha Kljestan în repriza a doua.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cupa confederatiilor
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close