Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tupeu adolescentin al lui Balotelli: "Voi fi cel mai bun fotbalist al lumii şi Cristiano Ronaldo îmi va cere tricoul"

Tupeu adolescentin al lui Balotelli: "Voi fi cel mai bun fotbalist al lumii şi Cristiano Ronaldo îmi va cere tricoul"

Tupeu adolescentin al lui Balotelli: "Voi fi cel mai bun fotbalist al lumii şi Cristiano Ronaldo îmi va cere tricoul"
Sursa foto: mario balotelli
30 Mai 2009   •   16:59

Atacatul de 18 ani al lui Inter Milano, Mario Balotelli, nu duce deloc lipsă de încredere. Promovat la prima echipă în acest sezon de antrenorul portughez Jose Mourinho, Balotelli pare să fi adoptat ceva din atitudinea acestuia şi consideră că are lumea fotbalistică la picioare. Atacantul de culoare crede că va avea o explozie foarte curând şi va deveni cel mai bun fotbalist al lumii şi va avea parte de cereri de schimb de tricou chiar şi de la actualul "Balon de Aur", Cristiano Ronaldo".
Balotelli are şansa de a se dezvolta foarte bine ca fotbalist, el jucând în destul de multe meciuri ale echipei sale, care a ajuns din nou campioană a Italiei în acest sezon. Tânărul fotbalist îl admiră, potrivit prosport, pe colegul său din atacul lui Inter, Zlatan Ibrahimovic, dar consideră că Lionel Messi este cel mai în formă jucător al planetei, în faţa lui Cristiano Ronaldo.
"Lionel Messi este jucătorul numărul unu în acest moment şi va câştiga Balonul de Aur. Nimeni nu este ca el, nici măcar Ronaldo, care este un fenomen. În urmă cu doi ani, Ronaldo mi-a dat tricoul lui, dar într-o zi va veni şi mă va ruga să i-l dau pe al meu. Mă inspir şi de la Zlatan Ibrahimovic", a declarat Balotelli.
Scandalul nu este deloc străin de adolescentul lui Inter, fiind faimoase declaraţiile sale tendenţioase la adresa echipei AS Roma, pe ai cărui fani Balotelli i-a caracterizat drept "romani de rahat". Mai mult, el a fost şi ţinta scandărilor rasiste ale fanilor lui Juventus Torino la un meci direct dintre cele două echipe.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close