Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un bărbat, omorât de un glonţ rătăcit şi 36 de răniţi, după meciul Fenerbahce - Galatasaray

Un bărbat, omorât de un glonţ rătăcit şi 36 de răniţi, după meciul Fenerbahce - Galatasaray

Un bărbat, omorât de un glonţ rătăcit şi 36 de răniţi, după meciul Fenerbahce - Galatasaray
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
13 Mai 2012   •   19:43

Galatasaray a luat titlul, cu numărul 18, în Turcia. Campionatul a fost câştigat, de Cim Bom, cu un 0 la 0, pe terenul marii rivale, Fenerbahce. Cei de la Galata, au făcut hora pe gazon, păziţi de scutieri. Fanii lui Fener, nu au suportat umilinţa. Au intrat pe gazon, cu scaune smulse, din stadion. A fost haos. Trofeul a fost decernat în vestiar, iar pe străzi, a continuat măcelul. Un fan al Galatei, a fost înjunghiat, de suporterii lui Fener, care s-au războit, şi cu poliţia.

Un bărbat a decedat din cauza unui glonţ rătăcit, în timpul manifestărilor de bucurie de după câştigarea campionatului Turciei de către Galatasaray, sâmbătă seară, iar 36 de persoane au fost rănite în confruntările cu poliţia, a anunţat agenţia Anatolia, informează AFP.
   
Kemal Ayci, în vârstă de 40 de ani, a murit la Giresun, în nord-estul Turciei, după ce un glonţ tras în aer de un fan al echipei Galatasaray deocamdată neidentificat l-a lovit în cap.
   
Incidente de acest gen sunt frecvente în Turcia, ţară în care există mulţi pasionaţi de fotbal şi de arme de foc.
   
La Istanbul, bilanţul violenţelor între suporteri şi poliţişti este de 36 de răniţi şi 59 de arestaţi, 12 dintre aceştia fiind copii şi fiind încredinţaţi ulterior părinţilor lor.
   
Nouă vehicule ale poliţiei, şase ambulanţe, o maşină de pompieri şi 85 de autobuze au fost avariate.
×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close