Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un german a fost arestat pentru că a urinat pe mormântul lui Robert Enke

Un german a fost arestat pentru că a urinat pe mormântul lui Robert Enke

Un german a fost arestat pentru că a urinat pe mormântul lui Robert Enke
Sursa foto: robert enke
10 Apr 2010   •   17:00

Poliţia din Germania a arestat, sâmbătă, un german care este suspectat că ar fi urinat pe mormântul fostului portar al naţionalei Germaniei şi al lui Hannover 96, Robert Enke. Chiar dacă nu este vorba de o profanare, gestul lipsit de cuviinţă va fi pedepsit de către autorităţile germane în caz că se dovedeşte că bărbatul este, într-adevăr, autorul.
"Nu este vorba despre o profanare, nimic de pe mormânt nu a fost ridicat sau stricat", a declarat, în presa germană, purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.
Cu toate acestea, fostul agent al lui Enke, Jorg Neblung, a oferit indicii că acest lucru s-ar fi întâmplat într-adevăr, spunând că bărbatul a fost reţinut pentru comportament "necuviincios şi lipsit de smerenie", potrivit Mediafax.
Robert Enke a decedat pe 10 noiembrie 2009, la vârsta de 32 de ani. Fostul portar s-a sinucis, aruncându-se în faţa unui tren în apropierea zonei rezidenţiale în care locuia. Cu toate că avea şanse mari să fie convocat în lotul Germaniei de la Cupa Mondială, Enke a cedat din cauza depresiei provocate de un constant sentiment de neîmplinire profesională.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close