Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Under 21. Andorra obţine primul punct în grupa României, după 1-1 cu Insulele Feroe

Under 21. Andorra obţine primul punct în grupa României, după 1-1 cu Insulele Feroe

Under 21. Andorra obţine primul punct în grupa României, după 1-1 cu Insulele Feroe
22 Noi 2009   •   18:44


Andorra a obţinut primul punct în preliminariile pentru Campionatul European de tineret din 2011, după ce a remizat, sâmbătă, 1-1, pe teren propriu, cu Insulele Feroe.

Formaţia oaspete venea după o victorie surprinzătoare în Letonia, obţinută miercuri, însă nu a fost în stare să obţină al treilea triumf al preliminariilor, în ciuda faptului că a deschis scorul în minutul 32 prin Johan Edmundson.

Edmundson înscrisese decisiv şi împotriva Rusiei şi Letoniei, aducând două victorii formaţiei lui, însă un gol nu a fost suficient de această dată. Gazdele au egalat la şase minute de la reluare, când David Madeira a făcut slalom printre fundaşii adverşi şi l-a învins pe Joan Pauli Jacobsen.

În Grupa 1 preliminară, Rusia şi România se află la egalitate, cu câte 18 puncte fiecare, după 7 partide disputate, în timp ce Letonia ocupă locul trei cu 9 puncte. Următoarea partidă a României este programată pe 11 august 2010, în Moldova, înaintea partidelor decisive cu Rusia.

Prima echipă clasată în fiecare din cele zece grupe preliminare, precum şi cele mai bune patru locuri 2 se vor califica la baraj. Cele 7 învingătoare la baraj se vor califica la turneul final din 2011, alături de ţara gazdă, Danemarca.

Clasamentul Grupei 1, după şapte jocuri
1. Rusia - 18p
2. România - 18p
3. Letonia - 9p
4. Insulele Feroe - 8p / 8j
5. Moldova - 7p / 6j
6. Andorra - 1p

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close