Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Vicente del Bosque îşi prelungeşte cu doi ani contractul de antrenor al Spaniei

Vicente del Bosque îşi prelungeşte cu doi ani contractul de antrenor al Spaniei

Vicente del Bosque îşi prelungeşte cu doi ani contractul de antrenor al Spaniei
Sursa foto: vicente del bosque
23 Noi 2009   •   13:57

Federaţia Spaniolă de Fotbal a decis să îi prelungească lui Vicente del Bosque contractul de selecţioner până în 2012. Oficialii forului de la Madrid sunt pe deplin mulţumiţi de prestaţia din ultima vreme a naţionalei iberice şi speră la performanţe cât mai bune la Cupa Mondială din 2010. Actualul acord al lui Del Bosque ar fi luat capăt după Mondialul african.
"Am discutat cu Del Bosque despre prelungirea contractului său cu doi ani şi a fost de acord", a declarat Angel Maria Villar Llona, preşedintele FSF, potrivit Mediafax.
"Încă nu am semnat prelungirea contractului, dar cuvântul său este important. Avem deplină încredere în selecţioner, datorită rezultatelor obţinute până în prezent şi randamentului atât de bun atât din competiţiile oficiale cât şi din cele amicale", a explicat Villar Llona.
Echipa naţională a Spaniei a obţinut o calificare facilă la Cupa Mondială, ieşind dintr-o grupă preliminară în care s-a mai bătut cu Bosnia-Herţegovina şi Turcia. Spania a câştigat toate cele zece meciuri din grupă. De asemenea, sub conducerea lui Del Bosque, Spania a câştigat, în vară, Cupa Confederaţiilor din Africa de Sud.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close