Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Atribuţiile lui Marius Stan la Oţelul, preluate de Consiliul de Administraţie al clubului

Atribuţiile lui Marius Stan la Oţelul, preluate de Consiliul de Administraţie al clubului

Atribuţiile lui Marius Stan la Oţelul, preluate de Consiliul de Administraţie al clubului
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    21 Sep 2011   •   12:40

Managerul general al campioanei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a anunţat că a intrat în concediu pe o perioadă neterminatã şi că atribuţiile sale în cadrul clubului au fost preluate de Consiliul de Administraţie, condus de Ionel Borş.

Din momentul acesta sunt în concediu de odihnă şi medical pe care l-am luat personal, iar conducerea rămâne în mâinile acţionarilor. Poate că se va ajunge pe culmi mai înalte decât am dus eu echipa. Decizia am luat-o mai demult, pentru că trebuie să mă gândesc la sănătatea mea. Aveam nevoie de o pauzã. Nu vreau să comentez mai mult decât atât şi nici nu am să mai stau de vorbă cu cineva. Este doar un concediu prelungit, dar Oţelul nu este un capitol încheiat. Am atribuţii la echipă, dar mi le retrag deliberat şi sper ca cei care rămân să facă mai multe decât am făcut eu”, a spus Marius Stan la Sport Total FM.

Conform Gazetei Sporturilor, relaţiile dintre preşedintele Consiliului de Administraţie de la Oţelul, Ionel Borş, şi Marius Stan sunt tensionate de mai mult timp, managerului general reprosându-i-se faptul că îşi asumă prea multe merite pentru performanţele gălăţenilor. De asemenea, o altă explicaţie a rupturii ar putea fi lupta pentru banii pe care clubul îi va încasa în urma participării în Liga Campionilor.

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir crede că adevăratul motiv al despărţirii dintre cele două părţi este de natură politică. „Sunt sigur că politica a stat la baza deciziei lui Stan. Oricum, i-au făcut un mare bine, pentru că toate victimele în România au ajuns în funcţiile pe care şi le-au dorit. Devenind o victimă, Marius Stan va fi primarul Galaţiului”, a declarat preşedintele LPF la sport.ro.

Tehnicianul campioanei nu a negat neînţelegerile din conducerea clubului, dar este convins că Marius Stan va rămâne alături de echipă şi că aceasta va ieşi din perioada dificilă. „În legătura cu probleme din conducere, sunt într-adevăr neînţelegeri. Marius Stan e în continuare lîngă echipă, dar noi trebuie să rămânem liniştiţi, iar lucrurile se vor rezolva. E posibil să fie doar o neînţelegere, pentru că nu văd motivul. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră”, a menţionat fostul internaţional la Radio GSP.


×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close