Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali a dat lovitura cu noi transferuri. FCSB a adus al șaptelea jucător de la marea rivală

Becali a dat lovitura cu noi transferuri. FCSB a adus al șaptelea jucător de la marea rivală

Gigi Becali profită de problemele financiare ale rivalei Dinamo și îi suflă jucător după jucător formației de pe Ștefan cel Mare.

Becali a dat lovitura cu noi transferuri. FCSB a adus al șaptelea jucător de la marea rivală
Sursa foto: Hepta
de Alexandru Negrici    |    11 Iun 2021   •   19:43

Astfel, patronul FCSB a reușit să aducă deja la echipă şapte jucători crescuţi la clubul din Ştefan cel Mare.

Cea mai nouă achiziție este Mario Lăcătuș, unul dintre cei mai promițători juniori ai lui Dinamo.

Suma transferului este de 50.000 de dolari, o valoare peste medie a mijlocașului de 17 ani.

Mario Lăcătuș va evolua din sezonul următor la Academia celor de la FCSB.

Gabriel Răduță: "S-a ales praful de tot”

Gabriel Răduță, fostul coordonator al Academiei lui Dinamo, a declarat pentru gsp.ro că se declară dezamăgit de situația în care a ajuns clubul din Ștefan cel Mare.

"Eu nu ştiu ce se întâmplă la Dinamo, nu am mai ţinut legătura cu nimeni de acolo, dar îmi pare rău de ce aud, că jucătorii crescuţi de noi la Dinamo sunt vânduţi pe sume modice.

Nu se concepea aşa ceva pe vremea noastră! Asta înseamnă să nu ai o strategie şi un concept de promovare al jucătorilor. La Dinamo mai sunt jucători de mare perspectivă, unii în lotul echipei mari, nu la rivale!

Eu nu am avut puterea decât să-i pregătesc până la 19 ani, când au terminat junioratul. Nu m-a ajutat nimeni de la echipa mare pentru promovarea lor, am avut mereu uşile închise!

În acest an, au terminat junioratul jucători care pot juca la orice echipă din prima ligă: Tălmaciu, Borcea, Bani, Spînu, Florescu etc. Mai sunt jucătorii de la 2003, Floare, Amzr, Curea, Şutru, Ţapurin, Badea, Ciontea sunt deja la FCSB. Pe Mitrovici (2004) l-au pierdut.

Toate grupele sunt la pământ. Este primul an în ultimii 8 în care nu jucăm nicio finală. S-a ales praful de tot”, a declarat Gabriel Răduţă

×
Subiecte în articol: FCSB Dinamo
Parteneri
Elena Mateescu anunţă peste 20 de grade la final de februarie
x close