Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui pierde la Praga, dar se califică în grupele Europa League

FC Vaslui pierde la Praga, dar se califică în grupele Europa League

FC Vaslui pierde la Praga, dar se califică în grupele Europa League
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Aug 2011   •   23:40

FC Vaslui a fost învinsă în manşa a doua a confruntării cu Sparta Praga, scor 0-1, dar s-a calificat în premieră în grupele Europa League, ca urmare a succesului din meciul tur cu 2-0.

 
Moldovenii au început meciul de la Praga curajos, dar şi pierzând un jucător, Bălace accidentându-se în minutul 14. Temwanjera a reuşit să înscrie la jumătatea primei reprize, dar reuşita sa a fost corect anulată pentru offside. 
 
Elevii lui Hizo au continuat să fie mai periculoşi până la pauză, însă lovitura liberă a lui Sânmărtean a trecut puţin pe lângă, iar devierea lui Temwanjera în careul cehilor nu a găsit niciun coechipier liber.
 
La revenirea de la vestiare, Vasluiul a ratat trei ocazii uriaşe prin Wesley, care nu a reuşit să-l învingă pe Sveger. Şi, împotriva cursului jocului, Sparta a marcat, Pamic deschizând scorul cu un şut la colţul lung.
 
Galvanizaţi de deschiderea scorului, cehii s-au năpustit spre careul lui Cerniauskas, însă defensiva vasluienilor a rezistat, făcându-i pe jucătorii gazdelor să-şi piardă cumpătul, Podany fiind eliminat în minutul 86 după un fault asupra lui Sânmărtean. 
 
Chiar şi în inferioritate numerică, gazdele au fost aproape de a trimite partida în prelungiri, dar Cerniauskas a avut un reflex senzaţional în faţa lui Mares. O intervenţie cât o calificare. Prima pentru echipa patronată de Adrian Porumboiu în grupele Europa League.
 
Sparta: Sveger - Parnic, Matejovsky, Kweuke, Juhar (Jarosik 52), Kusnir, Kadlec (Mares 79), Zapotocny, Brabec, Vacek, Husek (Podany 52)
 
FC Vaslui: Cerniauskas - Zmeu, Bălace (Buhăescu 14), Sânmărtean, Temwanjera (Yero Bello 89), Milanov, Balaur, Pavlovici, Farkas, Jovanovici, Wesley (Annang 72).

 

×
Subiecte în articol: FC Vaslui
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close