Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui revine după ce este condusă şi se califică în sferturile de finală ale Cupei României

FC Vaslui revine după ce este condusă şi se califică în sferturile de finală ale Cupei României

FC Vaslui revine după ce este condusă şi se califică în sferturile de finală ale Cupei României
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   17:59

O singură repriză a rezistat Dunărea Galaţi la Vaslui, în faţa uneia dintre forţele Ligii I. Echipa lui Viorel Hizo a învins divizionara secundă cu 4-1, revenind după ce a fost condusă, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

 
Gălăţenii au început mai bine şi au deschis scorul în minutul 17, când Chelaru a urmărit mingea respinsă în faţă de Puia la şutul lui Cristescu şi a marcat din apropiere. Acelaşi Chelaru a avut şansa unui incredibil 2-0, dar a ratat inexplicabil din şase metri.
 
Elevii lui Viorel Hizo şi-au creat cu greu drum spre poarta Dunării, doar Papp fiind aproape de gol, la o fază la care a păcălit pasul la offside al apărării adverse. Vasluienii au reuşit însă să egaleze în minutul 38, Wesley, lăsat singur în mijlocul careului, şutând din întoarcere aproape de vinclu.
 
Oaspeţii au continuat să fie periculoşi, Bârlădeanu graţiindu-l pe Puia, după ce făcuse totul bine până în momentul şutului. Ultimele ocazii ale reprizei au aparţinut Vasluiului, care a ratat două şanse importante prin Buhăescu şi Wesley.
 
Moldovenii au revenit mai decişi de la vestiare şi au trecut în avantaj după zece minute, când Sânmărtean a lucrat excelent o fază finalizată de Neagu, pentru ca în minutul 56 Adailton să facă 3-1 şi să aducă definitiv liniştea în tabăra echipei lui Adrian Porumboiu.
 
Cu un scor liniştitor pe tabelă, Vasluiul s-a dezlănţuit. Wesley a încercat o foarfecă spectaculoasă, dar mingea a fost reţinută de Pârvu, iar Adailton a făcut dubla în minutul 70. Brazilianul ar fi putut reuşi un hattrick, dar a ratat trei ocazii mari, fiind imitat de Neagu, care a irosit alte două oportunităţi importante.
 

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Cupa Romaniei
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close