Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fostul fotbalist Daniel Prodan a fost îngropat sâmbătă, la amiază

Fostul fotbalist Daniel Prodan a fost îngropat sâmbătă, la amiază

 Fostul fotbalist Daniel Prodan a fost îngropat sâmbătă, la amiază
19 Noi 2016   •   14:33

Fostul fotbalist Daniel Prodan, decedat miercuri seara la vârsta de 44 de ani în urma unui infarct, a fost înmormântat, sâmbătă, la Cimitirul "Sf. Ilie" din Pipera, la funeralii participând foşti şi actuali jucători, antrenori, preşedinţi de club, arbitri, precum şi suporteri stelişti.

La slujba de înmormântare, care a avut loc la Biserica "Sf. Ilie", au participat mai mulţi oameni de fotbal printre care Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Miodrag Belodedici, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuş, Anton Doboş, Dorinel Munteanu, Viorel Moldovan, Cosmin Contra, Anghel Iordănescu, Mircea Sandu, Gino Iorgulescu, Dumitru Dragomir, Sabin Ilie, Zoltan Ritli, Laurenţiu Reghecampf, Mihai Stoica, Valeriu Argăseală, Dumitru Dumitriu şi Mihai Stochiţă.

De asemenea, au ţinut să îl conducă pe ultimul drum componenţii lotului echipei de fotbal FC Voluntari, alături de antrenori şi conducerea clubului.

În schimb, la funeralii nu a participat niciun membru al conducerii Federaţiei Române de Fotbal. Preşedintele Răzvan Burleanu, cel care l-a forţat pe Daniel Prodan să plece de la FRF, a anunţat că nu a dorit să provoace reacţii prin participarea sa la ceremonia de înhumare.

Suporterii echipei Steaua, care vineri seara i-au adus un omagiu lui Danie Prodan aprinzând torţe şi fumigene la Arena Naţională, au afişat, sâmbătă, bannere pe gardul cimitirului cu următoarele mesaje: "Suflet nobil, fundaş de fier / Încă o stea se ridică la cer" şi "Băieţii din Titan, alături de Prodan".

Fostul fotbalist Daniel Prodan, component al "Generaţiei de Aur", a încetat din viaţă miercuri seara în urma unui infarct miocardic suferit în locuinţa sa, la vârsta de 44 de ani.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close