Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan învinge pe Austria Viena, dar ratează calificarea în grupele Europa League

Gaz Metan învinge pe Austria Viena, dar ratează calificarea în grupele Europa League

Gaz Metan învinge pe Austria Viena, dar ratează calificarea în grupele Europa League
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    25 Aug 2011   •   21:59

Gaz Metan Mediaş a câştigat cu 1-0 manşa a doua a întâlnirii cu Austria Viena, desfăşurată la Cluj, dar a ratat calificarea în grupele Europa League, fiind învinsă cu 3-1 în partida tur.

 
Fără câteva piese importante în echipa de start, Pârvulescu, Akaki, Dudiţă şi Alex Munteanu fiind accidentaţi, elevii lui Cristi Pustai au început timid meciul, Barazite fiind aproape de gol în minutul 6. Replica medieşenilor a venit de la Hoban şi Ciprian Petre, ambii trecând de câte două ori pe lângă deschiderea scorului.
 
Gazul a reuşit în cele din urmă să înscrie cu cinci minute înainte de pauză, atunci când Hoban l-a învins pe Grunwald cu o lovitură de cap din interiorul careului. Euforia golului îi putea costa pe ardeleni, Barazite ratând incredibil câteva momente mai târziu, şutul său din unghi trecând puţin pe lângă.
 
La reluare, medieşenii au forţat mai mult în încercarea de a marca al doilea gol, lucru care le-a oferit spaţii mari austriecilor, oaspeţii având câteva oportunităţi importante pe contraatac. La cealaltă poartă, Grunwald a evitat un autogol după o fază fixă, iar Vukadinovic a tras puţin pe lângă de la marginea careului.
 
Pustai a forţat cu doi atacanţi în ultimele 10 minute, introducându-l pe teren şi pe Dan Roman, iar atacantul venit de pe bancă a fost la un pas de a face 2-0 la câteva secunde după intrarea sa. Eroul dublei cu Mainz, iordanianul Bawab, a irosit şansa de a marca golul izbăvitor, şutul său din marginea careului trecând mult peste. În ciuda asediului din final, a fost ultima ocazie a lui Gaz Metan, care ajunge astfel la finalul primei sale participări în cupele europene.
 
Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Fl.Lazăr, Z. Markovic (Miclea 75), Vukadinovic - Cr.Todea (D. Roman 81), Breeveld, Hoban, Bawab, C.Petre - Fl. Bratu (Liţu 60)
 
Austria: P. Grunwald - Klein, Margreitter, Ortlechner, Suttner, Hlinka, A. Grunwald, Barazite (Stankovic 46), Jun (Rogulj 85), Junuzovici, Linz.

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close