Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României

Gaz Metan Mediaş este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României

Gaz Metan Mediaş este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    25 Oct 2011   •   18:04

Gaz Metan Mediaş este prima echipă care obţine calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins pe teren propriu cu scorul de 1-0 pe Astra II Giurgiu.

 
Deşi a dominat în cea mai mare parte a timpului, echipa lui Cristi Pustai şi-a creat prima ocazie importantă abia în minutul 34, când Avram a tras peste poartă din interiorul careului. Până la pauză, Vitinho a ratat şi el şansa de a deschide scorul, şutând în bară.
 
Atacantul brazilian se va revanşa în minutul 66, atunci când a înscris unicul gol al partidei, cu un lob elegant peste Cezar Lungu. Jucătorul medieşenilor a profitat la faza respectivă de o mare greşeală a lui Ţigănaşu.
 
Echipa lui Cristi Pustai s-a dezlănţuit după ce a înscris şi ar fi putut obţine o victorie mult mai clară, dar Avram, Vitinho, Pârvulescu, Miclea, Vukadinovic şi Muth au ratat mult prea uşor situaţiile favorabile de care au beneficiat.
 
Cel de-al doilea meci din optimile de finală ale Cupei României va avea loc marţi, de la ora 19, campioana Oţelul Galaţi urmând să întâlnească pe FCM Tg. Mureş. 
 

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias Cupa Romaniei
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close