Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Narcis Răducan: „Galamaz are ameţeli şi probleme cu auzul. Va fi operat”

Narcis Răducan: „Galamaz are ameţeli şi probleme cu auzul. Va fi operat”

Narcis Răducan: „Galamaz are ameţeli şi probleme cu auzul. Va fi operat”
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   23:41

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a anunţat că George Galamaz va avea nevoie de operaţie după ce a fost lovit de un spectator în timpul meciului Petrolul - Steaua, în timp ce preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, consideră că vina principală pentru aceste evenimente aparţine Jandarmeriei.

 
Galamaz este la spital. Are ameţeli şi probleme cu auzul. Va avea nevoie de operaţie. Tătăruşanu are arsuri pe spate şi pe gât de la petarda care a fost aruncată din tribune şi l-a lovit”, a declarat Răducan la sport.ro.
 
Dumitru Dragomir consideră că arbitrul Robert Dumitru a gestionat situaţia „ca la carte” şi a dat vina pe Jandarmerie pentru ceea ce s-a întâmplat.
 
Mă aşteptam să se întâmple asta cu galeria Petrolului, însă şi organizarea a lăsat de dorit. Unde era Jandarmeria? Nenorocitul ăla putea să aibă un cuţit şi să îl bage în jucători. Din punctul meu de vedere, doar Jandarmeria este de vină. Ce am văzut  nici acum 100 de ani nu se putea întîmpla. Robert Dumitru a gestionat perfect conflictul, nu am nimic să îi reproşez. A procedat în litera regulamentului”, a spus preşedintele LPF la Digi Sport.
 
Meciul Petrolul Ploieşti - Steaua, din etapa a 12-a a Ligii I, a fost suspendat, duminică seară, la scorul de 2-0 în favoarea oaspeţilor, după mai multe incidente ce au avut loc în prima repriză, declanşate în urma intrării pe teren a unui suporter al echipei gazdă.
 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close