Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli Timişoara, singura echipă din liga a doua calificată în sferturile Cupei României

Poli Timişoara, singura echipă din liga a doua calificată în sferturile Cupei României

Poli Timişoara, singura echipă din liga a doua calificată în sferturile Cupei României
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   22:48

Poli Timişoara a învins cu 2-0 pe teren propriu pe Steaua şi a rămas singura echipă din liga a doua care îşi continuă parcursul în Cupa României.

 
Pe teren însă, Poli nu a arătat în niciun moment ca o divizionară secundă. Timişorenii au început tare, iar Sepsi a ratat prima ocazie importantă în minutul 6. 
 
Gazdele au continuat să atace în valuri, iar deschiderea scorului a venit firesc, în minutul 26, când Rickets a profitat de degringolada din apărarea Stelei şi a deviat mingea venită de la Sepsi suficient cât să-l păcălească pe Stanca.
 
Bănăţenii nu s-au oprit nici după marcarea golului, Goga, în două rânduri, şi Rickets irosind şansa unui 2-0 înainte de pauză.
 
Repriza a doua a găsit-o pe Poli continuând evoluţia entuziasmantă din primele 45 de minute, iar Goga a dublat avantajul timişorenilor, după ce Stanca reuşise iniţial să-l blocheze pe atacantul care a fost foarte aproape de a semna cu Steaua în vară.
 
Rickets a trecut pe lângă un nou gol în minutul 55, când a ratat din situaţie de singur cu portarul, iar roş-albaştrii au dat primele semne de viaţă prea târziu, bara din foarfecă laterală a lui Mihai Costea şi o altă ocazie bună a fostului craiovean fiind prea puţin pentru ca deţinătoarea Cupei României să evite o eliminare prematură şi ruşinoasă.
 

×
Subiecte în articol: Poli Timisoara steaua Cupa Romaniei
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close