Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid învinge Universitatea Cluj, scor 2-1, şi intră în Europa League, după trei ani

Rapid învinge Universitatea Cluj, scor 2-1, şi intră în Europa League, după trei ani

Rapid învinge Universitatea Cluj, scor 2-1, şi intră în Europa League, după trei ani
15 Mai 2011   •   11:00

Echipa Rapid a învins, sâmbătă, la Mediaş, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci din penultima etapă a Ligii I.
   
Golurile Rapidului au fost marcate de Herea '27 şi Frunză '39, în timp ce pentru Universitatea Cluj a punctat Păcurar '68 (penalti).
   
Scorul a fost deschis în minutul 27. Păcurar greşeşte o pasă în spate, mingea ajunge la Herea, care scapă singur cu Matache şi îl învinge pe portarul clujenilor.
   
În minutul 39, Rapid pleacă pe contraatac, Herea îi driblează pe Munteanu şi Buhuş, pasează în faţa porţii pentru Frunză, care marchează fără probleme.
   
Universitatea Cluj reduce din diferenţă, scor 1-2, Păcurar transformând o lovitură de la 11 metri, dictată de Alexandru Tudor după ce portarul Dănuţ Coman l-a bruscat pe Cojocnean din poziţia de ultim apărător.
   
Centralul Alexandru Tudor a arătat două cartonaşe galbene pentru clujeni şi nu mai puţin de şapte pentru jucătorii Rapidului.
   
În minutul 78, portarul Dănuţ Coman a fost înlocuit, el acuzând o accidentare.
   
Rapid, în Europa League după trei ani de pauză

Echipa Rapid Bucureşti şi-a asigurat prezenţa în Liga Europa, după o pauză de trei ani, după victoria obţinută, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Universitatea Cluj.

Rapidul ocupă locul 4 în clasamentul Ligii I, cu 56 de puncte, nemaiputând pierde o clasare în primele şase poziţii. Formaţia bucureşteană mai poate fi depăşită în clasament doar de Dinamo (locul 5, 53 de puncte, 32 de meciuri) sau Steaua (locul 7, 51 de puncte, 32 de meciuri).
   
Formaţia de pe locul 6, Gaz Metan Mediaş, care a acumulat 52 de puncte în 33 de etape nu mai poate depăşi Rapidul în clasament, ţinând cont că mai este o singură etapă de disputat.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close