Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România, învinsă şi de Grecia la Campionatul European Under-19

România, învinsă şi de Grecia la Campionatul European Under-19

România, învinsă şi de Grecia la Campionatul European Under-19
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Iul 2011   •   22:58

România a pierdut şi cel de-al doilea meci de la Campionatul European Under-19 pe care îl găzduieşte. Pe stadionul din Berceni, echipa antrenată de Lucian Burchel fost învinsă de naţionala Greciei, scor 0-1, şi mai are doar şanse teoretice de a se califica în semifinale.

 
Grecii au început mai bine duelul dintre cele două echipe învinse în prima etapă a grupei A, iar Mavrias a fost aproape de gol în minutul 10, când şutul său a trecut puţin pe lângă poarta lui Brănescu. Elevii lui Leonidas Vokolos au continuat să controleze ostilităţile şi în mod normal a venit şi golul.
 
În minutul 37, Kolovos a pasat printre fundaşii români, iar Fortounis l-a învins lejer pe Brănescu, după ce tot el ratase o altă ocazie uriaşă cu câteva momente înainte.
 
România a dat primele semne de viaţă abia după ce s-a văzut condusă, Stanciu fiind aproape de egalare la un minut distanţă de golul grecilor, pentru ca în prelungirile primei reprize Cârstocea şi Benzar să irosească şanse importante în decurs de câteva secunde.
 
La reluare, elevii lui Burchel au îndrăznit mai mult, dar şansele importante au apărut abia în ultimele 20 de minute. Stanciu, şut de la margine careului, Roman, foarfecă puţin peste, şi din nou Roman, blocat miraculos de Kapino, au ratat cele mai mari ocazii ale micilor tricolori, care termină învinşi şi a doua partidă de la Euro.
 
În celălalt meci din grupa A, Cehia a obţinut cea de-a doua victorie la acest turneu final, 2-1 în faţa Irlandei. Echipa care a învins România în primul meci de la Euro a revenit de la 0-1 la pauză, marcând de două ori în decurs de trei minute în repriza a doua, prin Brabec şi Lacha, şi asigurându-şi deja calificarea în semifinale.
 
În aceste condiţii, România are nevoie de joc miraculos al rezultatelor în ultima etapă pentru a se califica în semifinale. Echipa lui Lucian Burchel trebuie să învingă Irlanda la scor, iar Grecia să piardă în faţa Cehiei. 
 
ROMÂNIA: Brănescu - Murgoci, Remeş, Benzar, Năstăsie (Chitoşcă 62), Cârstocea, Stanciu, Serediuc, Walleth (Amet 69), Gugu, Gavra (Roman 46)
 
GRECIA: Kapino - Stafylidis, Potouridis, Mavrias (Bouzas 79), Kotsaridis (Stamogiannos 73), Bakasetas (Karelis 69), Fortounis, Marinakis, Rougalas, Katidis, Kolovos.

Grupa B: Spania a făcut spectacol cu Serbia
 
În grupa B, Spania s-a distrat cu Serbia, pe care a învins-o cu 4-0, confirmând că este drept principala favorită la câştigarea turneului. Golurile ibericilor au fost marcate de Morata, care a reuşit un hattrick, şi de Juanmi.

Deşi învinşi categoric, sârbii, care au câştigat în primul meci, au prima şansă de a se califica de pe locul 2, după ce învinsele din prima etapă, Turcia şi Belgia, au încheiat la egalitate, scor 1-1. Belgienii au reuşit să egaleze în minutul 90, deşi au evoluat în inferioritate numerică încă din finalul primei reprize.

×
Subiecte în articol: România Berceni Grecia Spania
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close