Antena 3 CNN Sport Fotbal intern S-a schimbat modificarea: Grecii anunţă că amicalul cu România se va juca în Austria

S-a schimbat modificarea: Grecii anunţă că amicalul cu România se va juca în Austria

S-a schimbat modificarea: Grecii anunţă că amicalul cu România se va juca în Austria
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    08 Noi 2011   •   10:48

Federaţia de fotbal din Grecia a anunţat că meciul amical cu România din 15 noiembrie va avea loc în cele din urmă în localitatea austriacă Altach, pe Stadionul Cashpoint Arena, la ora locală 20.30, informează publicaţia Novasports, citată de Mediafax.

Astfel, echipa lui Victor Piţurcă va disputa două partide amicale în perioada următoare, primul dintre acestea urmând să aibă loc pe 11 noiembrie, la Liege, împotriva Belgiei.

Selecţionerul echipei naţionale a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu a dorit ca meciul amical cu Grecia să se dispute în România pentru că nu vrea ca el şi jucătorii echipei naţionale să fie înjuraţi de proprii suporteri. El a precizat că firma care organizează amicalul cu Grecia programat la 15 noiembrie a găsit un loc de disputare în Austria, dar actele nu sunt încă semnate.

Mircea Sandu spusese însă cu câteva ore înainte că partida cu Grecia nu se va mai disputa şi că se încearcă găsirea unui alt adversar pentru 15 noiembrie.

Meciul cu Grecia nu se va mai disputa. Noi am făcut demersuri pentru Ţara Galilor şi Irlanda de Nord, dar acestea au refuzat. N-am primit răspuns de la Slovacia şi Liechtenstein. Dar mai mult ca sigur că vom juca un singur meci. Problema cu Grecia a fost locul de desfăşurare. Federaţia germană nu şi-a dat acordul pentru că au avut probleme cu proprii suporteri şi într-o altă ţară nu vrea Grecia”, a precizat preşedintele federaţiei.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close