Antena 3 CNN Sport Off Sport "Accident de muncă". Gennaro Gattuso, prins cu pantalonii în vine la Cupa Confederaţiilor (VIDEO)

"Accident de muncă". Gennaro Gattuso, prins cu pantalonii în vine la Cupa Confederaţiilor (VIDEO)

"Accident de muncă". Gennaro Gattuso, prins cu pantalonii în vine la Cupa Confederaţiilor (VIDEO)
Sursa foto: gennaro gattuso
19 Iun 2009   •   13:51

Chiar şi marii campioni sunt, din când în când, victimele întâmplărilor penibile. Cine s-ar gândi că Gennaro Gattuso, mijlocaşul de fier al lui AC Milan, care pare capabil în orice moment să îşi mănânce adversarii, va trebui să suporte umilinţa de a rămâne cu chiloţii la vedere în faţa camerelor de filmat? Şi mai ulimitoare a fost, însă, întfrângerea Italiei cu Egiptul, într-un meci în care era favorită certă.
Italia a pierdut pe teren meciul cu Egipt şi este nevoită să obţină un rezultat bun cu Brazilia pentru a spera la calificarea în semifinalele Cupei Confederaţiilor din Africa de Sud. Umilinţa rezultatului înregistrat pe teren, 0-1, nu a fost, însă, de ajuns pentru Gattuso. Mijlocaşul lui AC Milan şi al Squadrei Azzura s-a împiedicat după un duel cu Abu Terika şi s-a prăbuşit pe iarbă. Când s-a ridicat, însă, stupoare! Avea pantalonii la genunchi şi îşi arăta chiloţii camerelor şi milioanelor de suporteri.


×
Subiecte în articol: Egipt cupa confederatiilor
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close