Antena 3 CNN Sport Off Sport Coregrafie cu chipul lui Neşu, la meciul dintre Steaua şi FC Twente

Coregrafie cu chipul lui Neşu, la meciul dintre Steaua şi FC Twente

Coregrafie cu chipul lui Neşu, la meciul dintre Steaua şi FC Twente
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.T.    |    16 Feb 2012   •   23:06

Fanii Stelei nu au uitat de Mihăiţă Neşu nici înaintea meciului tur cu Twente Enschede, din 16-imile de finală ale Europa League.

 
Înainte de începerea partidei de pe Naţional Arena, la una dintre peluzele stadionului, suporterii ros-albaştrii au realizat o coregrafie impresionantă, din plăcuţe cartonate roşii, albastre, albe şi negre, care au format chipul lui Neşu. 
 
Alături de „imaginea” fostului stelist a fost afişat şi mesajul „Luctor et Emergo" (Lupt şi mă ridic la suprafaţă), iar publicul prezent la meci i-a scandat numele fundaşului stânga, rămas paralizat în urma unui accident petrecut la unul din antrenamentele lui FC Utrecht.
 
Gestul ultraşilor a fost imediat remarcat, Mihăiţă Neşu postând pe pagina de facebook a fundaţiei sale o fotografie a coregrafiei, alături de mesajul „Vă mulţumesc din suflet ca v-aţi gândit la mine!!! Mihai”.
 
Mihai Neşu a lansat o fundaţie ce-i poartă numele, care are ca scop sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi din România pentru a se integra mai uşor în societate. "Principalul motiv care m-a determinat să înfiinţez această fundaţie a fost cel de a ajuta - aşa cum şi eu am fost ajutat - alţi oameni care au nevoie ajutor, pentru ca şi oamenii cu handicap din România să aibă o viaţă apropiată de cea normală, să fie integraţi în viaţa socială. Vreau ca din acest accident trist şi stupid să facem să iasă ceva frumos şi poate în viitor va fi ceva cu «happy-end», nu neapărat pentru mine, ci poate pentru alţii care sunt în aceeaşi situaţie cu mine. Asta e ideea fundaţiei", declara Neşu, în urmă cu o lună.

El a menţionat că s-a gândit la această fundaţie încă din primele momente în care a fost conştient după accidentarea suferită anul trecut, dar a ţinut să precizeze că atât soţia sa, cât şi prietenii l-au încurajat în acest demers.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close