Antena 3 CNN Sport Off Sport Doliu în fotbalul românesc! A murit Gavril Both, cel supranumit „Dobrin al Sătmarului”

Doliu în fotbalul românesc! A murit Gavril Both, cel supranumit „Dobrin al Sătmarului”

Doliu în fotbalul românesc! A murit Gavril Both, cel supranumit „Dobrin al Sătmarului”
Sursa foto: Foto: Informatia Zilei
17 Apr 2017   •   15:12

Fostul fotbalist Gavril Both a murit azi. A jucat la Olimpia Satu Mare, UTA Arad și Dinamo. Era poreclit „Dobrin al Sătmarului”. Gavril Both, care în acte figura cu numele Gabor Both, a făcut parte din „Generația de Aur” a Olimpiei Satu Mare, care a jucat în Liga 1 în anii 70 și începutul anilor 80. Din acea echipă mai făceau parte Firu Smarandache, Pinter, Kaizer, Bathori, V. Mureșan,  Bolba etc, scrie portalsm.ro.

Gavril Both ar fi împlinit în această toamnă, pe 6 septembrie, 70 de ani. Gavril Both a fost, totdată, nu numai un jucător renumit, dar și un antrenor care a lăsat în urmă ultima promovare a Olimpiei în „A”, în sezonul 1998 – 1999.

„Am fost coleg cu câţiva dintre cei mai mari fotbalişti ai României. I-am prins la Dinamo pe Mircea Lucescu, Dumitrache, Radu Nunweiller, era o echipă incredibilă, se cerea şi se făcea performanţă. La UTA am jucat sferturile Cupei UEFA. Ne-a eliminat Tottenham, care a câştigat trofeul. Au fost nişte meciuri de vis într-o atmosferă pe care n-am s-o uit niciodată“, a povestit Both în urmă cu câțiva ani.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close