Antena 3 CNN Sport Off Sport Henry şi Giggs se intimidează reciproc într-o reclamă care anticipează finala Ligii Campionilor (VIDEO)

Henry şi Giggs se intimidează reciproc într-o reclamă care anticipează finala Ligii Campionilor (VIDEO)

Henry şi Giggs se intimidează reciproc într-o reclamă care anticipează finala Ligii Campionilor (VIDEO)
Sursa foto: thierry henry
26 Mai 2009   •   18:01

Doi dintre jucătorii emblematici ai echipelor care se vor înfrunta miercuri în finala Ligii Campionilor, Thierry Henry de la FC Barcelona şi Ryan Giggs de la Manchester United, fac show într-o reclamă a firmei de echipa ment sportiv Reebok, încercând să-şi demonstreze unul altuia cine va câştiga meciul de la Roma. Henry şi Giggs fac schimb de poze şi cărţi pentru a se intimida reciproc, dar nu reuşesc decât să se amuze copios.
"Un singur câştigător". Acesta este mesajul cu care îşi promovează compania Reebok ghetele de fotbal înaintea finalei de la Roma din 27 mai. Sub acest slogan, Thierry Henry şi Ryan Giggs, amândoi jucători de peste 30 de ani, regăsesc glumele pe care le apreciau când erau liceeni şi se tachinează reciproc prin "cadouri" menite să îşi intimideze adversarul.
Cei doi fotbalişti au semnat contracte individuale de reprezentare a firmei de echipament sportiv. Interesant este că amândoi jucătorii evoluează la echipe care se prezintă la meciuri în echipamente Nike.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Thierry Henry reclama
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close