Antena 3 CNN Sport Off Sport Şi copiii de la Next Star o susţin pe Simona Halep. Iată mesajele lor

Şi copiii de la Next Star o susţin pe Simona Halep. Iată mesajele lor

Şi copiii de la Next Star o susţin pe Simona Halep. Iată mesajele lor
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    06 Iun 2014   •   00:01

Copiii de la Next Star o susţin pe Simona Halep. Ei şi-au făcut mai multe fotografii în care îşi arată admiraţia şi susţinerea faţă de românca noastră, iar imaginile au fost difuzate joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Jucătoarea Simona Halep, 22 de ani, locul 4 WTA şi a patra favorită, a învins-o, joi, scor 6-2, 7-6 (4), pe germanca Andrea Petkovici (27 WTA), şi s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros, devenind prima sportivă din România ce ajunge în ultimul act a acestei competiţii după 34 de ani.

Românii de pretutindeni sunt alături de Simona Halep, la cea mai mare performanţă din cariera sa, calificarea în finala unui turneu de Grand Slam.

 
Pe adresa [email protected] au venit deja sute de mesaje de la românii care o susţin pe Simona, care exultă şi se bucură pentru fiecare minge câştigată de româncă pe zgura de la Roland Garros.
 
Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje trimise Simonei:

"Simona, am urmărit tot meciul tău, ai fost formidabilă! În seara asta ne-ai arătat că eşti invincibilă! Suntem alături de tine la meciul de sâmbătă, indiferent de rezultat suntem mândri că ne reprezinţi, încă o dată, complimentele noastre pentru meciul de astăzi!

Cu stimă şi respect, familia Crăciun
".



"Dragă Simona,

Cu multă bucurie în suflet le-am povestit colegilor mei de muncă, americani, că tu vei juca finala de la Roland Garros împotriva Mariei Sarapova. Noi toţi îţi dorim succes şi te vom urmări sâmbătă. Îţi mulţumesc mult pentru faptul că astăzi, o dată în plus, m-am putut mândri că sunt din România.
PS Aştept cu multă nerăbdare victoria ta împotriva Serenei Williams (asta rămâne doar între noi:-) )

Cu mult drag, Elvira"



"Miracolul s-a produs. Miracolul eşti tu. Că exişti. Că eşti româncă. Şi că noi toţi îţi vom fi alături mereu. Fii încrezătoare, luptă şi arată tuturor că istoria se scrie la Paris! Mulţumesc că exişti şi mă înclin în faţa ta.

Vlad Sorana"

 

Trimite-i şi tu mesajul tău de încurajare Simonei! Aşteptăm şi pozele voastre care să ilustreze susţinerea pentru Simona Halep, pe adresa [email protected].

Antena 3 în parteneriat cu Eurosport va transmite, sâmbătă, finala de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Roland Garros
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close