Antena 3 CNN Sport Off Sport Vezi mesajul lui Oreste către Mihai Neşu

Vezi mesajul lui Oreste către Mihai Neşu

Vezi mesajul lui Oreste către Mihai Neşu
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    19 Feb 2013   •   23:02

Jurnalistul Oreste Teodorescu i-a transmis un mesaj plin de optimism lui Mihai Neşu, marţi seara, la Sinteza Zilei, emisiunea la care fotbalistul a fost invitat de onoare.

"La mulţi ani! Pentru mine, tu eşti parte din miracolul românesc (...)Sunt absolut convins nu numai că te vei ridica din starea ta, dar vei juca şi fotbal din nou", i-a transmis Oreste Teodorescu fotbalistului Mihai Neşu, marţi seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.


Fotbalistul Mihai Neşu, invitat special marţi la Antena 3, chiar în ziua în care împlineşte 30 de ani, a spus că aşteaptă ca Dumnezeu să facă o minune în cazul său.

Mihai Gâdea i-a propus lui Mihai Neşu să fie directorul onorific al Antenei 3. Ce a răspuns fotbalistul

Mihai Neşu, care astăzi împlineşte 30 de ani, a declarat că se simte onorat să fie invitatul special al lui Mihai Gâdea, marţi seară, la emisiunea Sinteza Zilei.

Mihai Neşu, despre cea mai fericită şi cea mai grea zi din viaţa lui

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, în urma coliziunii cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui şi din 2012 lupta pentru recuperarea celor aflaţi în aceeaşi situaţie.

Citeşte şi Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu probleme medicale





×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close