Antena 3 CNN Sport Tenis David Ferrer l-a învins pe Novak Djokovic şi s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor

David Ferrer l-a învins pe Novak Djokovic şi s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor

David Ferrer l-a învins pe Novak Djokovic şi s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    24 Noi 2011   •   09:27

Spaniolul David Ferrer l-a învins pe liderul mondial Novak Djokovic în grupa A de la Turneul Campionilor şi şi-a asigurat prezenţa în semifinale la Londra.

Ibericul, care în primul său meci a trecut de Andy Murray, a avut nevoie de doar o oră şi 15 minute pentru a câştiga în faţa jucătorului sârb, scor 6-3, 6-1.

Djokovic, care a suferit a cincea înfrângere în acest an, este acum obligat să câştige în faţa compatriotului său Janko Tipsarevic pentru a merge mai departe.

David a făcut un meci excelent, dar eu nu am fost deloc prezent. Este de departe cea mai slabă evoluţie pe care am avut-o în acest sezon, am făcut atât de multe greşeli neforţate. Este greu să găsesc ceva ce am făcut bine. David a jucat bine, dar eu nu i-am opus nicio rezistenţă”, a declarat Djokovic.

Dacă împotriva lui Janko nu voi juca măcar cu 50% mai bine, nu cred că am vreo şansă să câştig”, a adăugat liderul mondial.

Sunt surprins că am învins şi m-am calificat în semifinale. I-am bătut atât pe Murray, cât şi pe Djokovic în două seturi şi vreau să mă bucur de acest moment”, a spus Ferrer.

În celălalt meci din grupa A, cehul Tomas Berdych l-a învins pe Janko Tipsarevic, cel care l-a înlocuit pe Andy Murray, retras din cauza unei accidentări, scor 2-6, 6-3, 7-6.

×
Subiecte în articol: Turneul Campionilor Londra David Ferrer
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close