Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: Am plâns în primele minute de după meci, după care mi-a revenit zâmbetul pe buze

Simona Halep: Am plâns în primele minute de după meci, după care mi-a revenit zâmbetul pe buze

Simona Halep: Am plâns în primele minute de după meci, după care mi-a revenit zâmbetul pe buze
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iun 2014   •   22:33
Simona Halep a declarat că a plâns în primele minute de după finala de la Roland Garros, pierdută în faţa Mariei Şarapova.

"Am plâns în primele minute de după meci, după care mi-a revenit zâmbetul pe buze. Aş fi vrut să profit de moment. Era prima mea finală de Grand Slam. Am făcut tot ce puteam, practicând un joc de nivel foarte înalt. Sunt mândră de aceste două săptămâni, care au fost incredibile. Nu voi uita niciodată acest meci. Atmosfera a fost extraordinară, mulţi fani români au venit la meci să mă încurajeze", a spus Halep, citată de AFP.

Simona Halep a precizat că a încercat de la începutul meciului să fie relaxată şi să pună presiune pe parcursul jocului, dar Şarapova este foarte puternică psihic. "Îmi spuneam că este fantastic că am ajuns până aici. Am început bine. Tactica mea era bună. Am deschis bine unghiurile lovind mingea puternic. Însă Maria a făcut ceea ce ştie cel mai bine: să lovească mingea extrem de puternic. S-a şi mişcat bine. Am încercat să pun presiune, dar este foarte puternică mental, o mare campioană, experimentată, care a câştigat deja mai multe finale de Grand Slam. Va trebui să muncesc mai mult. Totuşi, pentru mine a fost un turneu extraordinar, la care am conştientizat faptul că pot juca la un nivel foarte înalt", a adăugat sportiva română.

Site-ul oficial al turneului de la Roland Garros a scris, imediat după finala dintre Halep şi Şarapova, că românca a plâns la marginea terenului, în timp ce publicul îi scanda numele. "A avut o prestaţie extraordinar de curajoasă astăzi, în prima sa finală de Grand Slam. Ea se va întoarce aici şi momentul ei va veni", a menţionat rolandgarros.com.


Simona Halep, învinsă cu greu în finala Roland Garros, Maria Sharapova a câștigat titlul în trei seturi


Simona Halep: „Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care m-au susţinut!"

×
Subiecte în articol: Simona Halep Roland Garros
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close