Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, primele declaraţii după revenirea în ţară. "Mulţumesc din suflet românilor care m-au susţinut. Îmi pare bine că sunt din România"

Simona Halep, primele declaraţii după revenirea în ţară. "Mulţumesc din suflet românilor care m-au susţinut. Îmi pare bine că sunt din România"

Simona Halep, primele declaraţii după revenirea în ţară. "Mulţumesc din suflet românilor care m-au susţinut. Îmi pare bine că sunt din România"
08 Iun 2014   •   19:24
Simona Halep a ajuns pe pământ românesc. Campioana a declarat, duminică, la revenirea în ţară, că le mulţumeşte tuturor românilor care au susţinut-o în finala pierdută în faţa Mariei Sharapova.

"Sunt mult mai emoţionată acum decât înainte de finală. Este un moment deosebit pentru mine şi vă mulţumesc că aţi venit aici. Le mulţumesc românilor care m-au susţinut la Paris şi tuturor oamenilor care m-au susţinut în faţa televizoarelor punct cu punct. Mă bucur că am reuşit această performanţă pentru mine şi pentru România. Mă bucur că sunt din România", a spus Halep.

Simona Halep a ajuns la Bucureşti la ora 19.10 cu o cursă Air France. Sportiva a fost primită la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă şi a fost aşteptată printre alţii de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, de ministrul Tineterului şi Sportului, Gabriela Szabo, de secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală, şi de fosta jucătoare Cătălina Cristea.

Cele mai importante declaraţii ale Simonei Halep:

- Sunt mult mai emoţionată acum decât înaintea finalei, este un moment deosebit pentru mine, vreau să vă multumesc din suflet că m-aţi primit atât de călduros

- Vreau să mulţumesc tutoror românilor care m-au susţinut

- Sunt foarte fericită că trăiesc aceste clipe

- Mă bucur că sunt din România şi vă mulţumesc din tot sufletul pentru tot

- Vreau să mulţumesc părinţilor mei, familiei mele, prietenilor mei

- Sper ca mulţi copii să vină la tenis datorită acestui meci

- Mă bucur mult de acest rezultat şi sper să am pe viitor cât mai multe

- Cred că jocul meu este complet, nu este bazat pe foarte multă forţă, viteza mea este un avantaj pentru mine, mă deplasez destul de bine în teren

- Acest turneu mi-a dat încredere că pot să joc la un nivel înalt

- Nu am avut emoţii mari, voi munci ca să ajung şi mai sus

- Am fost foarte aproape să câştig, poate că a fost vorba şi de neşansă

- Mă gândesc să fac jocul meu şi să progresez cât mai mult

- Sunt perfect sănătoasă şi sunt aptă pentru următorul turneu

"Mulţumim, Simona Halep! Generaţia noastră are nevoie de astfel de exemple!" Trimiteţi mesajele voastre de felicitare pe [email protected]

Simona Halep, învinsă cu greu în finala Roland Garros, Maria Sharapova a câștigat titlul în trei seturi

Simona Halep: „Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care m-au susţinut!"


×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close